Home Mozaik Djevojka radila za Gardaland, onda je dobila otkaz kada se saznalo da...

Djevojka radila za Gardaland, onda je dobila otkaz kada se saznalo da objavljuje fotke na Onlyfansu

476
0

Avantura Ilarije Raimondi na OnlyFansu započela je prije nekoliko mjeseci. Objavljivala je tjedno po nekoliko videa, uglavnom u donjem rublju, da zaokruži plaću dok je radila kao hostesa za Gardaland. “Plaća mi je bila oko tisuću eura i trebala sam dodatnu zaradu: između stanarine, automobila, namirnica i računa jedva sam spajala kraj s krajem”. Zapravo, u ranim danima, to je stvarno išlo ovako: zapravo, 25-godišnjakinja je uspjela doseći čak 5/600 eura zarade na platformi za odrasle. Ali onda je njezina popularnost na stranici porasla i kao rezultat toga otkrili su je djevojčini nadređeni. Rezultat? Njezin ugovor u Gardalandu nije produžen, no zahvaljujući OnlyFansu djevojka je našla drugi posao, puno isplativiji.

Priču je ispričala sama Ilaria Raimondi, koja je u intervjuu otkrila što se dogodilo između nje i njezinih šefova u Gardalandu, nakon što je otkrivena na OnlyFansu.

“Isticali su mi da je ovo tematski park za obitelji i da moje fotografije na OnlyFansu ne odgovaraju slici koju park želi poslati prema vani. Odgovorila sam da u slobodno vrijeme radim što hoću i da me ne mogu spriječiti. Ali da su htjeli, mogli su mi povisiti plaću, omogućujući mi da zaradim isti iznos koji mi jamči moj drugi posao. Očito su odbili!”. Park je, unatoč tome što nije izravno otpustio 25-godišnjakinju, čekao prirodni istek njezina ugovora kako bi se riješio djevojke. U međuvremenu joj je, kako kaže Ilaria, Gardaland zagorčao život. “Svi su se izgovori koristili da me dovedu u nevolju: na primjer, odjednom su mi gotovo prepolovili radno vrijeme”.

Od 1.000 eura u Gardalandu do današnjih 5.000 u OnlyFansu
Danas, međutim, nekoliko mjeseci nakon isteka ugovora za Gardaland, Ilaria može biti zadovoljna, jer zahvaljujući većoj predanosti koju je mogla posvetiti OnlyFansu, broj pretplatnika se naglo povećao. “Prvog mjeseca, dok sam radio u Gardalandu, zarađivala sam 600 eura. Tada se povećao broj ljudi koji me prate i sada zarađujem 5000 eura mjesečno”. Novac koji je učinio njezin život znatno ugodnijim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here