Home Mozaik Djevojka uhvaćena u nečuvenoj akciji sa slijepcem, svi bruje o snimci: Pogledajte...

Djevojka uhvaćena u nečuvenoj akciji sa slijepcem, svi bruje o snimci: Pogledajte što je napravila (VIDEO)

114
0

Zgodan muškarac koji je telefonirao na ulici u šetnji slučajno je palicom ubo djevojku koju nije dobro vidio jer je slijep. Nakon što je stala vidjeti o čemu se radi, mladić joj se pristojno ispričao i tražio broj telefona. Iako mu je odmah rekla da ima dečka, momak je bio uporan i pokušao joj dati telefon kako bi ukucali njegov broj.

No, vadeći telefon iz džepa, iz njega je ispala koverta s novcem i pala na pod. Kako je objasnio da nema običaj privlačiti pažnju na ovaj način, djevojka je čučnula kako bi dohvatila kovertu, shvativši da je u njoj novav.

– Nikada nisi ovako privlačio pozornost? Ludo – kaže djevojka u videu, smijući se broji novac koji uzima za sebe.

Momak je nastavio.

– Jesi li slobodna sada? – upitao ju je.

@king_prankt.v She play with a blind guy what !! 😂 #prank #golddigger ♬ original sound – Best GoldDiggers T.v✪

Ponavljala je da je zauzeta, no mladić je navodno mislio da je ipak dobio njezin broj.

Prokomentirao je: “Volio bih da imam broj”, a zatim je otišao do svog skupog automobila. Kada je djevojka vidjela vozilo, obratila mu se i ponudila mu pomoć, ali i dalje ne spominjući novac.

Čovjek je bio iznenađen promjenom njezina pristupa. Rekao joj je da zna da nema dečka i da bi je volio izvesti na spoj. Ona je pak bila oduševljena automobilom te je prokomentirala njegovu boju, na čemu joj je on zahvalio rekavši da mu je crvena najdraža boja, iako je auto bijel. Nakon što je odlučio skinuti naočale i otkrio da se radi o skrivenoj kameri, djevojka je šokirana i razbješnjela pokušala pobjeći. Muškarac je, pak, brzo reagirao, uzeo joj telefon iz ruku i tražio novac koji je uzela.

Nakon što je uhvaćena u krađi, djevojka je to pokušala prikriti kiselim osmijehom pa je kuvertu bacila u kantu za smeće. Tip je uzeo lažni novac i bacio ga na nju jer ga je njezin stav zaprepastio.

Snimka je izazvala urnebesne reakcije na TikToku.

– Uništio ju je više puta –

– Super, napravio si sjajan posao –

– Stvarnost je nevjerojatna –

– Emocionalna destrukcija e- komentiraju korisnici mreže, uglavnom muškarci.

No, bilo je i žena od kojih je jedna u šali rekla kako je djevojka htjela nove ekstenzije zbog čega se spotaknula o kuvertu. Mnogi su se pitali što nije u redu s osobom koja nije povezivala određene proturječnosti, poput slijepca koji vozi auto. No, iako je potez muškarca oduševio i nasmijao mnoge, većina se složila da je to zapravo stvarnost te da bi vjerojatno mnoge djevojke reagirale na sličan način. No, je li stvarno tako?

Previous articleZajedno su već 2 godine i još se nisu poljubili, čuvaju se za brak: Sve zbog vjere, ljudi ih ismijavaju (VIDEO)
Next articleUlovljen jedan od najgorih silovatelja u povijesti Britanije, ispalo da je policajac

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here