Home Biznis Dođite: Iskon u subotu časti kavom na Korzu!

Dođite: Iskon u subotu časti kavom na Korzu!

413
0
foto M M studio
foto M M studio

Iskon nam u subotu 6. srpnja otkriva veliki mural i časti kavom sve građane na Korzu, u kafićima Apotheca i Garibaldi te u gradskoj kavani Renard.

renard kavana foto M M studio
Foto: Renard gradska kavana Rijeka

Kako bi proslavio odličnu ponudu interneta i televizije za grad Rijeku, Iskon u suradnji s kolektivom Graffiti na gradele i umjetnikom Vladimirom Tomićem – Moskom upravo kreće u izradu murala na zgradi u centru grada. Otkrivanje murala u subotu popratit će i veliko čašćenje građana te nagradna igra „Najbolje od Rijeke“ na riječkom Korzu, točnije u kafićima Apotheca, Renard gradska kavana i Garibaldi.

Što vas sve čeka na početku Korza u subotu?

Promocija u navedenim lokalima trajat će od 10 do 13 sati, a uz sve vrste kava uključivati i poklone umjetnika, proizvođača te ustanova na koje je Rijeka najponosnija. „Uz besplatnu nezaobilaznu subotnju kavu na špici, Riječani će samo u subotu u nagradnoj igri moći osvojiti i 15 vrijednih poklona, od večere za dvoje u restoranu Nebo do članarine u HNK Rijeka ili Zigmanove odjeće.“, istaknuli su Iskonovci. Njihov promocijski pult naći ćete na terasi Renard gradske kavane, a nakon pića možete prošetati i do Zelenih poljana koje su lokacija novog murala Iskona i Graffita na gradele.

„Željeli smo ispoštovati zgradu s kraja 19. stoljeća na kojoj će se mural nalaziti i ispričati komadić povijesti za koji možda ni ne znaju svi stanovnici Rijeke. Ostale detalje odabranog motiva zasad nećemo otkriti, no vjerujemo da će oduševiti stanovnike jednako kao što je Moskova ideja oduševila i nas“, zaključuju organizatori iz Iskona.

Za kraj, provjerite koje sve nagrade u subotu možete osvojiti u nagradnoj igri „Najbolje od Rijeke“ uz kavu u Renardu, Apotheci i Garibaldiju: (1) Marina Marinski – set šalica (2) Večera za 2 osobe u restoranu Nebo uz wine pairing (3) Obiteljski paket ulaznica za Gradsko kazalište lutaka Rijeka (4) Vaučer za „Do kosti“ tattoo studio (5) Akril na platnu umjetnice Mirne Sišul (6) Vinska degustacija Wine&Co za 5 osoba (7) Laser tag rođendan za 10 osoba u Happy Landu (8) Fiuman i Fiumanka – poklon paket likera (9) Polusezonska članarina za HNK Rijeka (10) Majica s kapuljačom Juraj Zigman (11) Tečaj jedrenja u klubu Galeb (12) Wellness i masaža za 2 osobe u hotelu Hilton (13) Fotografski session Gržinčić creative visualsa (14) Večera za dvoje uz vino u restoranu Antack i (15) Tromjesečna članarina u sportskom centru Zamet za sport po vlastitom izboru.

foto M M studio
Foto: M-M marketing

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here