Home Sport Đoković se kao dijete sreo s vukom lice u lice: To je...

Đoković se kao dijete sreo s vukom lice u lice: To je bilo najdužih 10 sekundi u mom životu, taj susret promijenio je sve!

80
0

Talijanski list “Corriere della Sera” iskoristio je boravak Novaka Đokovića na Mastersu u Rimu da napravi veliki intervju.

Đoković je govorio o raznim temama koje nisu direktno vezane uz tenis, pa je otkrio i želju da svoju djecu, sina Stefana i kćer Taru, krsti na Kosovu i Metohiji.

Svijet je prvi put saznao za nesvakidašnji susret koji je najbolji tenisač svijeta imao u mladosti.

“Jednom sam kao dijete susreo vuka u šumi. Osjetio sam dubok strah, rekli su mi da se u takvim slučajevima moraš polako vratiti ne ispuštajući ih iz vida. Gledali smo se 10 sekundi, najduže u mom životu, a onda skrenuo lijevo i lijevo. Osjetio sam vrlo snažan osjećaj koji me nikada nije napustio, povezanost duše i duha. Nikad nisam vjerovao u slučajnosti, a mislim da ni taj vuk nije. Bilo je to vrlo kratko, ali vrlo važan susret za mene”, započeo je Novak.

Za Novaka i nakon toliko godina vuk ima više nego važno značenje.

“Jako sam vezan za svoju obitelj i trudim se biti svima dostupan, ali ponekad moram biti sam. Često sam se u životu našao sam, sam sa svojom misijom i ciljevima koje trebam ostvariti. Nekako sam ostao povezan s tim vukom , a zato što je vuk za Srbe sveta životinja, on je naša totemska životinja. On je simbol narodne tradicije, prađedovske vjere koja prethodi kršćanstvu. Vjera prije vjere”, rekao je Novak Đoković.

Previous articleRoditelji učenika beogradske škole: Naša djeca su ubijena u školi, prekinite nastavu
Next articleUkrajinski vojnici bacaju granate, trče i pucaju na ruske položaje: Dramatični snimak s kacige otkriva svu brutalnost borbi za Bakhmut (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here