Home Vijesti Društvenim mrežama dijeli se fotka Butkovića i Čorića s dvojicom posrnulih ministara...

Društvenim mrežama dijeli se fotka Butkovića i Čorića s dvojicom posrnulih ministara i Josipom Rimac

1582
0
Piše: Boris Bradarić

Društvenim mrežama se masovno dijeli fotografija snimljena prije nekoliko godina, u doba kada su svi akteri bili među najmoćnijim ljudima u državi. Od njih petero, tek se dvoje zadržalo na vlasti.

Oleg Butković i u novoj je Vladi ostao ministar prometa, Tomislav Ćorić malo je i napredovao pa danas drži važno ministarstvo gospodarstva te slovi kao jedan od najbližih suradnika premijera Plenkovića.

Tomislav Tolušić otišao je u nezgodnim okolnostima, no i dalje ima puno posla. Osim što se pasionirano bavi tužbama protiv Telegrama zbog istraživačkih tekstova koji su doveli do njegove smjene, gradi luksuznu vinariju.

Tolušić je u biznis ušao prvi put, u četrdesetim godinama, i država mu je odmah odlučila pomoći. Baš je neki dan objavljeno kako su mu ljudi kojima je nekada kao ministar poljoprivrede bio šef, omogućili da dobije 2,5 milijuna kuna bespovratnih poticaja.

Država je zbrinula i Gorana Marića koji je otišao iz Vlade nakon krupnih afera koje su se valjale mjesecima. Ljetos je međutim dobio posao u Hrvatskim cestama gdje se zaposlio na radnom mjestu savjetnika uprave, koje do tada nije postojalo. Najgore je prošla Josipa Rimac koja, prema pisanju nekih medija, iz istražnog zatvora za sobom pokušava povući i Tomislava Ćorića (lijevo) (Telegram)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here