Home Sport Dubrovčani poludili zbog transfera Sukne u Primorje

Dubrovčani poludili zbog transfera Sukne u Primorje

925
1

U pozadini dočeka olimpijaca u Dubrovniku se odvijala prava drama. Činjenica da se na dočeku nije pojavio jedan od osmorice zlatnih olimpijaca, Sandro Sukno, najmlađi i među najboljima, izazvala je kod Dubrovčana ogorčenje. Sandro Sukno, dijete Juga i klupske legende, Gorana Sukna, finalizirao je dogovor s Primorjem, najvećim dubrovačkim rivalom. Riječani su vijest odlučili pustiti u medije baš na dan slavlja u Dubrovniku, jedan od najvećih talenata hrvatskog vaterpola priznao je “grijeh” i prolazio “torturu”, a s obzirom da je njegov otac sportski direktor Juga, klub je sazvao izvanredni sastanak Uprave.

Situacija je time teža jer je Sukno u ugovoru prilikom potpisa za Pro Recco imao klauzulu u povratku u Jug, jer je otišao godinu dana prije isteka. Taj je posao valjda trebao biti pod ingerencijom njegova oca. Zbog Sandra je navodno pao i fizički obračun pojedinaca u klubu.

Priča je i više nego zamršena i odrazila se na slavlje Dubrovčana u povodu zlatnih londonskih medalja. Nakon čestitanja u Zračnoj luci Sukno je uz suigrače najprije sjeo u autobus prema Gradu, u kojem su bili igrači, članovi uprave i prijatelji Juga, a zatim ga i napustio. Netko mu je vjerojatno prigovorio, jer izlazeći iz autobusa prozborio je “Krv ćete mi popit“, prenosi Dubrovnik press.

Na slavlju se u svom gradu nije pojavio. Uprava će odlučiti o statusu njegova oca, za kojeg se vjerovalo da će također prema Rijeci. No, legenda Juga to je demantirala.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here