Home Vijesti Dujmović u Bujici: Regata Fiumanka nazvana po okupatorskom nazivu!

Dujmović u Bujici: Regata Fiumanka nazvana po okupatorskom nazivu!

3296
0

Dujmovic-u-Bujici-Pobjeda-nad-Spanjolskom-negacija-je-Milanoviceve-politike_articleGost TV Bujice koju vodi i uređuje osuđeni diler kokaina i simpatizer nacističkog pokreta Vladimir Bujanec bio je politički analitičar Tihomir Dujmović, novinar Slobodne Dalmacije.
– Nogomet je pokazao da možemo, a ovo je negacija Milanovićeve politike. Mi imamo neuređenu državu. Da je uređena mi bi stalno bili uspješni, ali sada je ovo naša muka, komentirao je Dujmović pobjedu Hrvatske nad Španjolskom.

– Kad Zoran Milanović, Josipović i Pusić čestitaju na pobjedi onda je to skandalozno. Oni s našom nacijom nemaju baš ništa. Za razliku od Kolinde Grabar Kitarović koja se pojavljuje s tim narodom. Ona želi biti dio toga naroda. Josipović sa Tadićem gleda utakmicu. To je izgledalo kao kad je Brežnjev gledao utakmice. Kako Mostovci gledaju na hrvatsku reprezntaciju? Nakon nereda sve je kristalno jasno. Tko želi difamirati Hrvatsku taj će relativizirati nerede i svastiku. Svi koji hoće nauditi Hrvatskoj to radi. Morate biti retardiran reći da su to hrvatski navijači. Čujem da Orepić nije dao imena francuskim policajcima kako je rekao, zaključio je Dujmović niz bisera među kojima je spomenuo naš grad.
– Sociolozi bi trebali govoriti zašto nema ljudi koji slave Hrvatsku u nekim krajevima. Mene uvijek zanimalo kako je moguće da se riječka regata zove Fiumanka, po okupatorskom nazivu. To nitko ne može objasniti. Mediji odgajaju, zaključio je Dujmović svoj bizarni nastup.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here