Home Mozaik “Dušo, možeš se se*sati s drugom ženom na svoj rođendan”, ali druga...

“Dušo, možeš se se*sati s drugom ženom na svoj rođendan”, ali druga žena je zatrudnjela ​

590
0

Što biste učinili da vam je žena spremna ponuditi noć strasti za troje? Ovaj muškarac se navodno oteo kontroli: “Seksao se s drugom ženom i zatrudnjela je na njegov rođendan”
“Možeš imati seks s drugom ženom kao rođendanski poklon“: šteta je, međutim, što je ova nova “uljeznica” u međuvremenu ostala trudna. A da vam partner to predloži, biste li prihvatili? Ovo je priča koja se može činiti lažnom, ali ne samo da je sve istinito: Jess i Stephen su ispričali novinarima svoju priču! “Poklonila sam mužu seks u troje za našu godišnjicu.” Ništa loše, to je jedan od mnogih poligamnih parova, čak i ako bi njih dvoje postali poligamni nakon ovog iskustva. U to vrijeme, to je bila novost za njih.

“Stephen, moj dečko, također je muž nove majke”
Ona ima 32, on 35 godina, imaju stotine tisuća pratitelja na TikToku, platformi na kojoj objavljuju videe o svojim životima. “On ju doveo u drugo stanje, budući da nemamo djece”, dodaje Jess. Ovo nije izazvalo nikakvu zbunjenost između njih dvoje, nikakve oštre kritike. Doista, čini se da je novost dodatno učvrstila par. “Mi smo poli, tako da je on i muškarac za novu mamu.” Sad se obitelj proširila, među njima ima malo ljubomore, “zapravo nikoga ne ostavljamo kod kuće, ako netko ne izađe navečer, društvo će mu praviti netko drugi, njih troje”.

Vraćajući se na našu priču, izabrali su drugu ženu nakon što su sreli “pet ili šest različitih žena u dugotrajnim vezama“. Međutim, “nismo imali sjajne prve spojeve.” Kad su identificirali ženu koja je prava za njih, shvatili su da veza može otkriti nove horizonte. Trudnoća nije bila očekivana. “Prije nje izlazili smo sa 100 različitih žena, ali nikad s onom pravom.” Spoj bez spolnog odnosa, naravno. Ali to nikada nisu jasno precizirali. Ovom trojcu ostaje samo poželjeti puno sreće.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here