Home Mozaik Dvogodišnja djevojčica se izgubila u šumi, našli je kako spava u zagrljaju...

Dvogodišnja djevojčica se izgubila u šumi, našli je kako spava u zagrljaju svoga psa

173
0

Priča sa sretnim krajem: malu Theu Chase su pronašli živu i zdravu nakon što se bila izgubila u šumi u Michiganu (SAD). Blaženo je spavala, a pas joj je služio kao jastuk.

Priča sa sretnim krajem: malu Theu Chase su pronašli živu i zdravu nakon što se bila izgubila u šumi u Michiganu (SAD). Blaženo je spavala, a pas joj je služio kao jastuk.

Mala Thea Chase sa svojim psom Hartleyjem (foto s Facebooka)

Bila se izgubila na putu koji vodi kroz šumu u Michiganu, u Sjedinjenim Američkim državama. Roditelji su proživjeli sate tjeskobe. Srećom, malu su Theu Chase pronašli živu i zdravu: nakon što je djevojčica bosa prevalila pet kilometara zajedno sa svojim dvama psima, zaspala je na jednom, koristeći ga kao jastuk. I baš tako su ih spasioci našli, kako spavaju zagrljeni.

Kako prenose američki mediji, djevojčičina majka Brooke Chase je 20. rujna digla uzbunu. Navodno je ujak rekao djevojčici neka se vrati u kuću i obuje cipele, ali ubrzo je žena primijetila da se Thea nije vratila kući, a da je nema ni u blizini. Policija je odmah pokrenula potragu uz pomoć dronova i dresiranih pasa. Operacija je krenula oko 20 sati u okolici Faithorna, gradića koji se nalazi na granici s Wisconsinom.

Poslije ponoći, nakon četiri sata potrage, jedan kućni prijatelj je uočio dva pasa koji su bili s njom. Buddy, koji je bio veći, počeo je lajati i potrčao je prema čovjeku da bi ga doveo do djevojčice. Malo dalje je bila mala Thea koja je spavala zagrljena s manjim Hartleyjem. Mark Giannunzio, policijski poručnik u Michinganu, javio je da je djevojčica dobro te da se vratila kući sa svojim roditeljima. Mama je izjavila na društvenim mrežama: „Bila je to noćna mora za koju bih voljela da ju nisam morala proživjeti. Sretna sam što je moje dijete na sigurnom s nama u našoj kući, čuvali su je naši psi.“

Previous articleDalić otkrio što je s dvojicom stožernih Vatrenih, najavio i mogući sastav za Turke: ‘Imamo plan!
Next articleNaziva broj 112 više od 3000 puta, zatim greška: zabava ima jako loš epilog

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here