Home Najnovije Džonić optužio policajca da ga je prisilio da ubije Đokiće

Džonić optužio policajca da ga je prisilio da ubije Đokiće

800
0

Goran Džonić, koji je uhićen zbog sumnje da je ubio bratovu tetku Gorana Đokića (57), suprugu Gordanu (56) i njihovu 25-godišnju kćer Lidiju, priznao je krivnju, ali se branio da nije bio jedini počinitelj zločina. brutalno ubojstvo.

Kako je potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu, nakon jučerašnjeg ročišta, pritvor je određen ocu Goranu Džoniću i njegovim sinovima Milanu i Stefanu.

Istražni organi ne objavljuju dosadašnje nalaze i iskaze uhićenih, no neslužbeno se doznaje da u dosadašnjem ispitivanju prvi uhićeni Džonić krivnju pokušava prebaciti na preostale osumnjičene.

Svoju ulogu u monstruoznom zločinu pokušava minimizirati ne poričući da je ubio Đokića, no čini se da je na to bio prisiljen. Na taj je način optužio i policajca kojem je navodno ostao dužan veći novac pa ga je navodno prisilio na sudjelovanje u kaznenom djelu.

Policajac je priveden, ispitan, podvrgnut poligrafu i, kako se doznaje, ubrzo je utvrđeno da on nema nikakve veze s zločinom.

Na isti način Džonić optužuje i drugu dvojicu uhićenih braće, Kostadina i Konstantina Miloševića, nakon čega slijedi ispitivanje.

Džonić je na početku istrage negirao da je novac pronađen na okućnici njegovog sina njegov plijen od zločina te je demantirao čak i DNK analizu, navodeći da je riječ o tragu njegovih sinova.

No, u usisavaču u njegovoj kući ubrzo je pronađen novac, pa je, pritisnut dokazima, morao priznati da je riječ o plijeni od Đokićevog ubojstva. Pretpostavlja se da je to samo dio plijena, a taj dio su preuzeli i drugi sudionici likvidacije.

U međuvremenu policija provjerava sve na što Džonić s razlogom ili bez razloga ističe, uključujući i članove obitelji, a prema prvim izjavama ostalih osumnjičenih, očekuju se nova uhićenja u ovom slučaju.

Podsjetimo, vlasnik mjenjačnice iz Aleksinca Goran Đokić i njegova supruga i kćer ubijeni su u noći između 26. i 27. rujna, a njihova spaljena tijela pronađena su 2. listopada na području sela. od Moravca. Njihovom bliskom rođaku Goranu Džoniću u četvrtak su stavljene lisice, a zakopani novac, ukraden Đokiću, pronađen je na placu njegovog sina Stefana koji je zaposlen u Vojsci Srbije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here