Home Najnovije Edo Pezzi zakukao uoči Jadranskog derbija: Željka Sopića treba udariti po džepu!...

Edo Pezzi zakukao uoči Jadranskog derbija: Željka Sopića treba udariti po džepu! (VIDEO)

376
0

Hajduk se nakon slavlja nad Dinamom okrenuo prema novom derbiju na Rujevici protiv Rijeke. Domaći trener Željko Sopić razočarao je Pezzija najavom Jadranskog derbija.

– Sopića sam strašno simpatizirao do jučer, njegov gard, njegov pristup, ali jučer je bilo preglupo. Ne može trener dati takvu izjavu i to kazati pred utakmicu kad dolazi Livaja koji je reagirao na uvrede. Mene ljute i skandalozne naljepnice potpisane grbom Armade. Da je to napisao pojedinac, u redu, ali iza ovoga stoji organizacija. Zanima me što će disciplinski sudac kazati. Hajduk plaća svaki detalj, svaku baklju. Mislim da Sopića treba udariti po džepu. Nedopustivo je za pedagoga, tako se ne odgajaju mlađi. UEFA nas je možda i pomilovala sada, ali ovo nije dobro.

Hajduk, ako ne izgubi na Rujevici, odmaknut će konkurenciji na vrhu.

– Hajduk je u fenomenalnoj situaciji, bez obzira na ona dva ranija poraza. Neće biti lako, Rijeka je dobro posložena i svašta će biti moguće u toj utakmici. Vjerujem u Leku jer sam od prvog dana govorio da Hajduku treba trener kojem se vjeruje. Mislim da je Hajduk na dobrom putu, smatra Pezzi.

Previous articleIvan Leko komentirao naljepnice: ‘Livaja je spreman na sve, a to bih volio vidjeti’
Next articleStanovnici istočnog dijela Rijeke se žale: Zbog buke s Brajdice ne možemo spavati! VIDEO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here