Mozaik

Ekskluzivnom koncertnom promocijom riječki THE SIIDS oduševili publiku

Ekskluzivnom koncertnom promocijom riječki THE SIIDS oduševili publiku

Riječki THE SIIDS jučer su, 3. svibnja, na koncertnoj promociji u zagrebačkom klubu Vinyl ekskluzivno predstavili završni dio svoje utopističke audio-vizualne trilogije.

”Giving Myself To You” treći je njihov singl, govori o stanju kada istinski odnos s nekom osobom ”briše” sve ono što se nalazi oko njih dvoje. Kao i u dosadašnjim videospotovima, temu su vrlo vjerno pretočili u zvuk i sliku!

Nakon premijernog prikazivanja najnovijeg videospota, THE SIIDS su se okupljenima predstavili ekskluzivnim, intimnim koncertom. Koncert i atmosferu zapravo se najbolje može dočarati upravo temom promoviranog novog singla – istinski odnos publike i ovog dua na trenutke je ”brisao” sve ono što se nalazilo između.

U malom intimnom prostoru kluba Vinyl, izvrsnim nastupom, snagom i profesionalnošću THE SIIDS ostavljaju dojam kao da su na velikoj pozornici, a kombinacijom old-school i modernih elemenata otkrili su, čini se, onu čarobnu formulu kako da glazbom publiku odvedu na neko drugo mjesto.

Nakon ovog nastupa koji je iznimno blizu definiciji savršenstva, od ovog kreativnog dua svakako se još puno očekuje! THE SIIDS je ime za koje će se još puno čuti.

Videospot za ”Giving Myself To You” od danas je dostupan je u virtualnom svijetu i cijela audio-vizualna trilogija može se pogledati na službenom YouTube kanalu dua THE SIIDS.

Video spot pogledajte OVDJE

Glazbeni duo THE SIIDS su Stanislav Grdaković i Darko Terlević, a dugogodišnja suradnja s renomiranim vizualnim umjetnikom Kristijanom Vučkovićem rezultirala je impresivnim audio-vizualnim projektom koji su započeli krajem 2017. godine.

Audio-vizualnom trilogijom, isprepletenom glazbeno-”filmskom” pričom i modernim zvukom prožetim indie i electro pop/rock elementima THE SIIDS se upisuju kao hrvatski predstavnici glazbenih žanrova koje predvode Depeche Mode, Editors i The Kills.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

Vanzemaljci na Kvarneru?

spJanuary 15, 2019

Urban&4 ovog petka u riječkom Pogonu kulture!

spJanuary 14, 2019

Stiže najveselije doba godine – Karneval u Opatiji donosi sedam tjedana vladavine maškara

spJanuary 14, 2019

Najslavniji ljubavni par po prvi put u povijesti na riječkoj opernoj sceni!

spJanuary 11, 2019

Riječki Erazmus traži nove članove!

spJanuary 11, 2019

Stiže nam peto godišnje doba – Riječki karneval

spJanuary 9, 2019

Rodila Ana Jelušić Black!

spJanuary 8, 2019

Rijeka prva na Kvarneru porastu turističkog prometa

spJanuary 8, 2019

Lisica na Kozali

spJanuary 5, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.