Home Vijesti Epilog jučerašnje tragedije kod Mošćeničke Drage: Dvoje motorista pušteno kući, jedan se...

Epilog jučerašnje tragedije kod Mošćeničke Drage: Dvoje motorista pušteno kući, jedan se bori za život u bolnici

136
0

Policija još uvijek ne daje pojedinosti o stravičnoj prometnoj nesreći u kojoj je u subotu oko 19 sati, između Lovrana i Mošćeničke Drage, poginulo troje motociklista. Poginuli su 52-godišnji Puljanin Branko Mađarević, 30-godišnji Labinjan Klaudio Miletić i 50-godišnji Marinko Nimac iz Rijeke, vlasnik i ravnatelj Doma za starije i nemoćne Vitanova u Rijeci.

Od četvero ozlijeđenih, koliko ih je prevezeno u riječku bolnicu, dvoje je lakše ozlijeđeno te su ih u nedjelju pustili na kućnu njegu. Obojica su iz Labina. Jedan motociklist je u teškom stanju i bori se za život, dok je drugi teško ozlijeđeni muškarac izvan životne opasnosti.

Podsjetimo, u mjestu Kraj sudarile su se dvije grupe motociklista, jedni su dolazili s riječke, a drugi s istarske strane. Prvo su se sudarila dva motora, a zatim su na njih naletjeli ostali. Nekolicina ih se uspjela zaustaviti na vrijeme. Pet motora je izgorjelo.
– Ono što smo vidjeli bilo je strašno. Dečki su gorjeli i međusobno su se pokušali ugasiti – rekla je svjedokinja Slađana Lazarić.

Promet je bio u prekidu do 23.30 sati te se odvijao obilazno. (24sata)

Previous articleManji avion prisilno sletio 1,5km od krčkog aerodroma
Next articleFOTO: Homo si teć

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here