Home Sport Evo što je Strahonja rekao o suđenju na utakmici Hajduk – Rijeka

Evo što je Strahonja rekao o suđenju na utakmici Hajduk – Rijeka

238
0

Sudački ekspert Marijo Strahonja u HRT-ovoj emisiji Stadion komentirao je situaciju iz 77. minute utakmice Istra – Dinamo u drugom kolu SuperSport HNL-a, u kojoj je Dinamo slavio 3:0 na stadionu Aldo Drosina. U tom je trenutku Ivan Ćalušić srušio Darija Špikića u kaznenom prostoru, ali glavni sudac Duje Strukan nije dosudio kazneni udarac.

“Bila je to izazovna situacija, mislim da je krivo procijenio. Vidi se jasno gaženje, to je trebao biti kazneni udarac. Bio je dobro postavljen, ali možda je mislio da se radi o lakšem gaženju. No jasno se vidi gaženje”, analizirao je Strahonja.

Strahonja je komentirao i suđenje na utakmici Hajduk – Rijeka. Podsjetimo, Hajduk je na Poljudu u Jadranskom derbiju slavio 1:0. Glavni sudac utakmice bio je Patrik Kolarić. “Zadovoljan sam. Dobro je što se prilagodio na derbi. Nije jednostavno napraviti transformaciju s tisuću na 32 tisuće gledatelja.

Kolarić se nije povukao. I dalje je imao svoj stil suđenja. Bio je striktan, možda jednu-dvije opomene nije ni trebao dodijeliti. Na kraju ni utakmica nije bila izazovna. Dobro suđenje u dobrom derbiju. Uskoro ga čekaju izazovne europske kvalifikacijske utakmice. Možemo biti zadovoljni suđenjem”, smatra Strahonja.

Previous articleJakirović pronašao ‘killera’: Nemanja Bilbija uskoro na Rujevici?
Next articleŠeksov nećak preuzima Novi list!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here