Home Mozaik Finalistica bosanskog top modela Riječanka Jelena Urukalo

Finalistica bosanskog top modela Riječanka Jelena Urukalo

1363
0

Do finala bosanske inačice showa Top model došla je riječka starleta Jelena Urukalo javnosti poznata uglavnom kao bivša djevojka repera Stoke i jedna od kandidatkinja u reality showu Farma. U nedjelju, 28. lipnja, na televiziji OBN bit će prikazano finale showa Star Model by Dejana Rosuljaš, a Jelena je s ostalim finalisticama došla u Zagreb kako bi se prije finala opustila u noćnom životu.

“Kad su me pozvali u show pristala sam jer se radi o super ekipi na OBN-u. Tada su mi rekli da će u showu biti još poznatih djevojaka, međutim, kad sam došla u Kuću shvatila sam kako sam najiskusnija od svih, tako da bi moja pobjeda bila sasvim realna. Iako želim pobijediti to mi možda ne bi toliko značilo kao ostalim djevojkama, jer sam ipak već puno godina u modnom svijetu. Osim toga, već sam pobjeđivala na raznim natjecanjima mode i ljepote”, rekla nam je Jelena Urukalo.

Od zanimljivosti u showu Jelena izdvaja foto shooting kad je bila ćelava. Svidjelo joj se i kad je za potrebe snimanja poput pravog kaskadera morala visjeti sa zgrade. Na pitanje što je kroz show naučila kratko je odgovorila “ništa”. Naime, sigurna u tih 12 godina manekenske karijere iza sebe Urukalo smatra da više ništa ne može naučiti.

No, njezin svijet nakratko je ponovno uzdrmao reper Stoka koji uz mnoge goste ima svoju ulogu u modnom showu. Kako djevojke kroz show imaju razne zadatke, jedan od njih bio je učenje hip-hop plesa, a tu je kao mentor bio pozvan upravo Stoka.

“Pa, Stoka i ja smo si dobri. Ne čujemo se svaki dan, naravno, ali da si u životu zbog nečega trebamo uskočiti to bismo napravili. I ne, ne gađamo se noževima kad se vidimo na ulici, već lijepo odemo popiti kavu”, odgovorila je finalistica koju smo upitali što o susretima bivših ljubavnika misli njezin dečko Daniel Nadalich: “Moj dečko je jedna vrlo samouvjerena i jaka osoba koja vjeruje prije svega sebi, a onda nakon toga naravno meni. Nije ljubomoran, jer stoji čvrsto na zemlji i nema ga što mučiti”.

Pobjednica showa “Star Model by Dejana Rosuljaš” će kao glavnu nagradu dobiti automobil te naslovnicu u jednom prestižnom bosanskom modnom časopisu, a je li samouvjerena Jelena ta koja će imati ključeve tog automobila bit će jasno već sljedeće nedjelje. (Index.hr)

Previous articleZavršni koncert polaznika škole pjevanja Vocal Studio Maraton
Next articleLjubitelji Alfa Romea na Grobniku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here