Home Vijesti Formirana osmeročlana koalicijska kobasica

Formirana osmeročlana koalicijska kobasica

1596
9

Stranački čelnici SDP-a, HNS-a, HSU-a, IDS-a, HSLS-a, ARS-a, SDA i ZS-a potpisali su danas međustranački sporazum o zajedničkom nastupu na izborima za regionalnu samoupravu.
O sporazumu je govorio župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina koji je okupljene stranke nazvao koalicijom zajedništva, stabilnosti, kontinuiteta i lijevog centra.
– Očekujemo da potvrdimo i učvrstimo povjerenje, ali o tome će suditi oni koji to moraju, a to su građani naše županije, rekao je Komadina.

9 COMMENTS

  1. A ti iz liste i / ili akcije , tako mi je svejedno, svugdje te ima. TI SI VRHUNAC OBJEKTIVNOSTI,
    amen.

  2. Različitost je dobra, kad bi ona stvarno i bila. NPr. ta zelena stranka koja je samo jedan ili dva čovjeka, na prošlim izborima, kad je vrijeme za njenu pojavnost, je napadal županijske projekte Marišćine, pa uništenje Drašlog potoka, pa politiku koju Grad i SDP vodi prema napuštenim životinjama, pa alohtona divljač, i ljudima oberćavali da će ono to izmijeniti a sad ide s onima koje je za sve to kritizirala, pa “čelnik” Aljoša Bbić uvidjevši nakon 15 godina da ne može dobiti ni jedan mandati u vijeću sad ide s onioma protiv kojih je palio ljude!?. Sve z obećanu funkciju ili radno mjesto. Di je tu različitost, Znači sada županija će odustati od Marišćine ili će priznati svoju krivicu za katastrofalni projekt ceste D404 loka je uništila Drašku dolinu, ili smješni čvorBaškot iznad Barka i trasa poverh prezida bakarskih, PGŽ će ljudima sad reći -da mi smo budale! To bi bila različitost, da sad PGŽ prizna greške i loše planiranje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here