Home Mozaik FOTO: Glazbeni velemajstor Toni Cetinski sinoćnjim koncertom oduševio Rijeku!

FOTO: Glazbeni velemajstor Toni Cetinski sinoćnjim koncertom oduševio Rijeku!

2340
0

Obljetnički koncert kojim je Toni Cetinski sinoć u Rijeci, u Dvorani mladosti nastavio koncertno obilježavanje 25 godina svoje bogate glazbene karijere, oduševio je njegove mnogobrojne fanove iz Rijeke i okolice!
Toni je još jednom potvrdio da je vrhunski pjevač i showman bez premca, a njegov je višesatni spektakl publika vidno doživjela s velikim ushićenjem i s puno emocija. Fanovi Tonija Cetinskog pjevali su s njime uglas, dok je Toni nizao hit za hitom. Koncert je nakon nastupa predgrupe Pravila igre Toni započeo jednom od svojih novijih uspješnica, hit pjesmom “Krik”, a nisu izostali ni neizbježni hitovi koji su tijekom posljednjih godina obilježili glazbenu scenu u Hrvatskoj ali i regiji, poput pjesama “Onaj tko te ljubi sretan je”, “Blago onom tko te ima”, “Kad žena zavoli”, “Opet si pobijedila” , “Neka noćas dođu svi”, “Nek’ ti bude ljubav sva”, “Ja sam zaljubljen” i mnogih drugih hitova ovog glazbenog velemajstora iz svih etapa njegove karijere. Toni, koji je poznat po odličnoj i prisnoj komunikaciji s publikom na svim svojim koncertima nije ni ovoga puta razočarao, pa je, spustivši se među publiku izazvao potpunu euforiju.

Nakon brojnih velikih koncertnih pozornica na kojima je ove godine suvereno “vladao” poput one u Areni Zagreb, Spaladium Areni u Splitu i Kombank Areni u Beogradu, Toni ni na ovoj turneji nije izostavio Rijeku, grad u kojem ga uvijek iznova dočekaju njegovi najvatreniji fanovi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here