Home Mozaik FOTO: Monika Vojvodić i Matej Maričak novi su Miss i Mister turizma...

FOTO: Monika Vojvodić i Matej Maričak novi su Miss i Mister turizma Hrvatske 2023.

203
0

Poreč, kao jedan od bisera hrvatskog turizma, bio je domaćin jubilarnog 20. izdanja izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatske powered by Jana Nails koji se održao ovog vikenda. Lente Miss i Mistera turizma Hrvatske ponijeli su Monika Vojvodić iz Zadra i Matej Maričak iz Zagreba, dok su za prvu pratilju i pratioca izabrani Josipa Jurasović iz Nove Gradiške i Šimun Vranjić iz Šibenika. Tri modna izlaza, ljepota i bogati glazbeni program obilježili su večer ispunjenu emocijama u Café del Mar, Hotel Palazzo.

Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske najstariji je izbor ljepote koji se održava u Hrvatskoj, a jubilarno izdanje održano je kroz moto – ljepotu Hrvatske prikazujemo kroz ljepotu naših ljudi. Novoizabrani Mister turizma Hrvatske Matej Maričak bavi se osobnim treninzima i fitnessom, a rezultate toga se ne libi pokazati na svojem Instagram profilu. Dok se Miss turizma Hrvatske Monika Vojvodić inače bavi nekretninama, na svojem profilu pokazuje vještine tehniciranja loptom na nogometnom terenu i to u visokim petama na kojima bi joj mnogi mogli pozavidjeti.

Uz pobjednike izbora i prve pratitelje, za drugu pratilju i pratioca izabrani su Aurora Ristović iz Vukovara i Luka Škabić iz Pule. Titule Miss i Mistera fotogeničnosti ponijeli su Mia Kitarović iz Šibenika i Matej Mihaljević iz Osijeka, dok su ovogodišnji Miss i Mister simpatičnosti Anja Bolšec i Mateo Čirjak iz Zagreba.

Ovogodišnje izdanje izbora može se opisati samo jednom riječju – spektakularno. Hvala svim natjecateljima i njihovim mentorima na predanosti, a obiteljima kandidata i svim gledateljima na podršci. Veliko hvala i organizacijskom timu koji nam je omogućio ovu nezaboravnu večer. Čestitam svim dobitnicima na postignutim uspjesima i zahvaljujem svima koji su doprinijeli ovom sjajnom događaju, ponosno je istaknula vlasnica licence i dizajnerica Nikolina Poropat nakon proglašenja dobitnika kada je ujedno najavila i novo izdanje izbora u 2024. godini.

Prezenteri dobitnika ovogodišnjeg Izbora bili su dosadašnji nositelji titule Miss i Mister turizma Hrvatske Zrinka Čorić i Dominik Tvorek; Miss turizma Bosne i Hercegovine Tanja Karač i poznata TV voditeljica (BIH) Dejana Rosuljaš te zamjenik gradonačelnika Grada Poreča Ugo Musizza koji je dodijelio lentu uime Grada Poreča kao domaćina.

Jubilarno 20. izdanje izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatske obilježio je bogati zabavni program uz hitove Bojana Jambrošića i Ivane Kindl, a cjelokupni događaj je organiziran uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma i sporta. Svi natjecatelji nosili su naočale optike „Studio Vision“ iz Poreča i skupocjene brendove satova „Novak“, a zabava nakon proglašenja trajala je dugo u noć uz nagrađivane pjenušce Vina Damjanić. Ovaj izbor ne bi bio moguć bez njegovih mnogobrojnih prijatelja i partnera koji su osigurali da se ovo događanje uspješno održi u svom 20. izdanju.

Previous articleNives Celzijus opet raspametila Hrvate: ‘Ako ti koštica upadne, smijem vaditi?’
Next articleUhićena bivša škotska premijerka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here