Home Najnovije FOTO: Počeo Student Day Festival

FOTO: Počeo Student Day Festival

3034
4

Student Day Festival 2012. godine započeo je u petak otvorenjem i preuzimanjem ključeva od Grada Rijeke. Tim činom studenti uzimaju Grad u svoje ruke, te sljedeća dva dana organiziraju cijeli niz edukativno-informativnih ali i popularno-zabavnih događaja. Tako su već u petak počela sportska natjecanja i prezentacije udruga. Upriličena je i revijalna utakmica između čelništva Grada i Sveučilišta u kojoj je Grad pobijedio rezultatom 3:0. Danas se u gradu nastavljaju sportska natjecanja i počinje sajam stipendija.


foto: andrej turina

Cijeli Student Day Festival završava spektaklom, koji se iz samog centra Grada seli na Gat Karoline Riječke, gdje će svoj nastup održati Losing Focus, Disco’n’action, Marčelo&Filteri, Let 3, TBF, te odlični Freemasonsi. Očekuju Vas vrhunska zabava i nezaboravno iskustvo odličnih prezentacija, predavanja, koncerata, a sve to u idiličnog okruženju primorsko-goranskog kraja.

4 COMMENTS

  1. Dragi studenti bilo bi bolje da malo razmišljate o ovoj groznoj sadašnjosti i uzmete stvar u svoje ruke umjesto da tvorcima ovog jada plešete zumbu ko ciganu medvjedi.

  2. Dragi penziću, studeni su itekako svjesni što se događa oko njih. I s njima. To nije razlog da se ne zabavljaju . Ne znam u kojem su trenutku ljudima počeli smetati osobe s osmjehom na licu koje organiziraju zabavu, ne samo za sebe, nego i sve ostale sugrađane. Umjesto da prigovarate, pridružite im se… Nema zla u tome.

  3. Sa osmijehom na licu sam ja 64.ušao u Torpedo kao mladi inženjer,uz stisak ruke partijskog rukovodioca jednog od onih zbog kojih su nam sinovi završili u ratu, a sa osmijehom na licu prevaranta koji je smireno izgovarao; sve će biti u redu, izašao iz Torpeda četrdeset godna kasnije.Pridružiti ću se ja njima draga barby,pridružiti sa vilama u rukama,plešući zumbu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here