Home Vijesti FOTO: Prosvjedovali protiv Marasa pa im razbili izlog dućana!

FOTO: Prosvjedovali protiv Marasa pa im razbili izlog dućana!

2318
2

Sinoć je ponovno napadnut poslovni prostor čelnice Riječkog pokreta otpora Slavice Šote u Ulici A.Starčevica. Na izlog je u znak upozorenja bačen kamen te je razbijeno staklo na ulaznim vratima. Ovo je već drugi napad na imovinu Šotinih u nekoliko dana budući da im je u srijedu u neposrednoj blizini razbijen izlog i opljačkana urarska radnja. Slavica Šota najnoviji napad povezuje s jučerasnjim prosvjedom protiv vlasnika JPS-a Ante Marasa i riječke kriminalne organizacije.
– Ako su nalogodavci i počinitelji mislili da će nas s tim zaustaviti varaju se, prošli smo mi s njima puno gore stvari i uslijed toga postali još jači, izjavila je Šota uz konstataciju da je ovo do sada osmi policijski očevid, a od počinitelja ni traga ni glasa.

Povodom ovog događaja oglasila se i Lista za Rijeku koja je na svojoj facebook stranici izrazila solidarnost s aktivistima Riječkog pokreta otpora i obitelji Šota: ‘Zajedno smo jači, a kukavicama koji stoje iza napada poručujemo da je pravda spora ali dostižna!’, stoji u objavi povodom novog nasrtaja na građanske aktiviste u gradu.

2 COMMENTS

  1. onomad 1992, pukoše mine u srdočima. popucaše stakla na objektima… šef mup-a z. lenac reče: hitno pronaći vinovnike !! 22 godine (ili 260 mjeseci) hitno tapkamo u mjestu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here