Home Sport FOTO: Prvi gej par u muškom tenisu otkrio svoju vezu

FOTO: Prvi gej par u muškom tenisu otkrio svoju vezu

219
0

U ženskom tenisu već neko vrijeme postoji niz javnih gej veza među tenisačicama kojima se ruše tabui kada su u pitanju homoseksualni odnosi sportaša, a sada se isto počelo događati u muškom tenisu. Fabien Rebould i Maxence Broville probili su led kao prvi gej par muškog tenisa koji je javno objavio da je u vezi.

Ova dvojica tenisača to su učinila fotografijom poljupca koju je Reboul objavio na svom Instagramu, a fotografija je, osim što je postala viralna nevjerojatnom brzinom, dočekana s puno komentara podrške od strane Reboulovih fanova. Kako piše L’Equipe, ovaj slučaj budi nadu da će i drugi parovi, ako to budu željeli, moći bez straha i ustručavanja s javnosti podijeliti svoju vezu.

Istaknimo još da je Reboul 27-godišnji francuski tenisač kojem je najbolji plasman u karijeri na 328. mjestu na ATP pojedinačnoj ljestvici, a najbolji plasman u karijeri u parovima 59. mjesto 31. listopada 2022. Broville je 23-godišnji tenisač kojem je zasad najbolji plasman 872. mjesto na ATP pojedinačnoj ljestvici.

Previous articleLovren: Livaković nam je na treningu poskidao sve penale, mislili smo da smo baš loši
Next articleVIDEO: Srpski komentator nije mogao sakriti za koju reprezentaciju navija u drami Hrvatske i Japana

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here