Home Vijesti FOTO: Snagator za jaku Rijeku posjetio Korzo!

FOTO: Snagator za jaku Rijeku posjetio Korzo!

4639
2

14182603_10208465304602546_709109822_nPozornost šetača prolaznika Korzom danas je privukao Fiuman snagator s natpisom ‘Za jaku Rijeku’ i riječkim orlom na opasaču s kojim su se mnogi i fotkali za profilnu fotku na facebooku. Naravno, radi se o kampanji koalicije IDS-PGS-Lista za Rijeku koja u zadnji tjedan kampanje na riječkom području ulazi upravo s tim sloganom.

Na koalicijskom štandu bio je i predsjednik Liste za Rijeku Danko Švorinić koji je tim povodom izjavio kako su regionalne opcije u Rijeci do sada veći uspjeh imale na lokalnim i regionalnim nego na nacionalnim izborima ali ovog puta očekuje preokret trendova.
– Ova regionalna koalicija više nije samo najuporniji zaštitnik interesa naše dvije regije nego i jedina relevantna građanska opcije u 8. izbornoj jedinici. Riječani su motivirani podržati naše stranke jer naš dobar rezultat znači decentralizaciju, dovršetak kapitalnih projekata poput nove bolnice, sveučilišnog kampusa i bolnice te preseljenje Ministarstva pomorstva.

20160903 SDR 16Član predsjedništva riječkog PGS-a Viktor Ivaniš očekuje izbor zastupnika koji će zastupati interese Rijeke, otoka, Liburnije i Gorskog kotara.
– Smeta mi što Bandić dolazi u Rijeku i govori ljudima da će ako glasaju za njega Rijeka živjeti kao Zagreb. Neka on nama ostavi naš novac, a mi ćemo sigurno bolje i pametnije investirati u nas grad i kraj. Imamo dovoljno pametnih ljudi koji su sposobni zastupati naše interese, zaključio je.

Laura Marchig, kandidatkinja Liste za Rijeku na koalicijskoj listi Riječanima je dijelila grožđe jutros ubrano iz njenog kozalskog vrta.
– Na listi zastupam riječki identitet i vrijednosti koje baštinimo u našoj regiji poput multikulturalizma, građanskog društva i suživota. Žao mi je što su se u SDP-u pomaknuli udesno ali je tu regionalna koalicija koja nastavlja dosljedno zastupati građansku opciju. Drukčiji smo od drugih, ne biramo lakši nego ispravan put. Nikada nećemo izdati naše vrijednosti zbog nekoliko glasova, ustvrdila je.

Previous articlePovijesna pobjeda Zameta u Parizu
Next articlePRESSING: Sveti Mihovil, sretno Policijo!

2 COMMENTS

  1. Baš lijepa fešta, i dobra vam je ta ideja fiumanskog snagatora. Samo kad biste još mogli ispravno postaviti slike (ne mogu se otvoriti), hvala.

  2. koji ste vi lokal-šovinisti… na tragu d’Annunzia. Naravno, jedino šta vas zanima sažeo je Viktor Ivaniš: “Smeta mi što Bandić dolazi u Rijeku… neka on nama ostavi naš novac…”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here