Vijesti

FOTO: Snagator za jaku Rijeku posjetio Korzo!

FOTO: Snagator za jaku Rijeku posjetio Korzo!

14182603_10208465304602546_709109822_nPozornost šetača prolaznika Korzom danas je privukao Fiuman snagator s natpisom ‘Za jaku Rijeku’ i riječkim orlom na opasaču s kojim su se mnogi i fotkali za profilnu fotku na facebooku. Naravno, radi se o kampanji koalicije IDS-PGS-Lista za Rijeku koja u zadnji tjedan kampanje na riječkom području ulazi upravo s tim sloganom.

Na koalicijskom štandu bio je i predsjednik Liste za Rijeku Danko Švorinić koji je tim povodom izjavio kako su regionalne opcije u Rijeci do sada veći uspjeh imale na lokalnim i regionalnim nego na nacionalnim izborima ali ovog puta očekuje preokret trendova.
– Ova regionalna koalicija više nije samo najuporniji zaštitnik interesa naše dvije regije nego i jedina relevantna građanska opcije u 8. izbornoj jedinici. Riječani su motivirani podržati naše stranke jer naš dobar rezultat znači decentralizaciju, dovršetak kapitalnih projekata poput nove bolnice, sveučilišnog kampusa i bolnice te preseljenje Ministarstva pomorstva.

20160903 SDR 16Član predsjedništva riječkog PGS-a Viktor Ivaniš očekuje izbor zastupnika koji će zastupati interese Rijeke, otoka, Liburnije i Gorskog kotara.
– Smeta mi što Bandić dolazi u Rijeku i govori ljudima da će ako glasaju za njega Rijeka živjeti kao Zagreb. Neka on nama ostavi naš novac, a mi ćemo sigurno bolje i pametnije investirati u nas grad i kraj. Imamo dovoljno pametnih ljudi koji su sposobni zastupati naše interese, zaključio je.

Laura Marchig, kandidatkinja Liste za Rijeku na koalicijskoj listi Riječanima je dijelila grožđe jutros ubrano iz njenog kozalskog vrta.
– Na listi zastupam riječki identitet i vrijednosti koje baštinimo u našoj regiji poput multikulturalizma, građanskog društva i suživota. Žao mi je što su se u SDP-u pomaknuli udesno ali je tu regionalna koalicija koja nastavlja dosljedno zastupati građansku opciju. Drukčiji smo od drugih, ne biramo lakši nego ispravan put. Nikada nećemo izdati naše vrijednosti zbog nekoliko glasova, ustvrdila je.

Midas

View Comments (2)

2 Comments

  1. Nev

    September 3, 2016 at 18:03

    Baš lijepa fešta, i dobra vam je ta ideja fiumanskog snagatora. Samo kad biste još mogli ispravno postaviti slike (ne mogu se otvoriti), hvala.

  2. abbas

    September 4, 2016 at 12:25

    koji ste vi lokal-šovinisti… na tragu d’Annunzia. Naravno, jedino šta vas zanima sažeo je Viktor Ivaniš: “Smeta mi što Bandić dolazi u Rijeku… neka on nama ostavi naš novac…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Vijesti

Obersnel zadovoljan komunalnim redarima, grad nabavlja kamere za kažnjavanje nepropisnog parkiranja

spMarch 20, 2019

S otuđenim vozilom prouzročio prometnu nesreću

spMarch 20, 2019

FOTO: Znanstveni skup ‘300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom’

spMarch 19, 2019

U parku u Rijeci curicu i dječaka napao nožem, objavljeni detalji

spMarch 19, 2019

28-godišnjak vozio Bmw Zg oznaka i napuhao 2,17 promila!

spMarch 19, 2019

Snježna mećava na Učki

spMarch 18, 2019

Svečanom akademijom obilježeno 300 godina od proglašenja Rijeke slobodnom kraljevskom lukom

spMarch 18, 2019

Vozio ‘alfu’ s 2,11 promila pa udario u teretno vozilo

spMarch 18, 2019

Nakon nereda na utakmici Naprijed – Vinodol uhićena dvojica 19-godišnjaka

spMarch 18, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.