Home Vijesti Furio Radin sam protiv sebe na listi za talijansku manjinu

Furio Radin sam protiv sebe na listi za talijansku manjinu

893
2

Uzbudljiva izborna utakmica je pred vječitim zastupnikom talijanske nacionalne manjine u hrvatskom Saboru Furiom Radinom. Osim njega za to mjesto se nije prijavio nitko pa će Radin u utakmicu sa samim sobom. Unatoč činjenici da je Radinova struja dobila jaku opoziciju na zadnjim izborima za Talijansku Uniju na kojima je osvojila preko 40% glasova, na izborima za predstavnika talijanske zajednice u Saboru se nije prijavio nitko.


Furio Radin

Bolje upućeni ovakav bojkot tumače nezadovoljstvom Radinove opozicije koja tvrdi kako je u institucijama koje predstavljaju talijansku manjinu praktično stvoren sistem u kojem ‘vladarima’ braći Radin i Mauriziju Tremulu pripadaju doživotni mandati uz jednoumlje u kojem nije dobrodošlo drukčije mišljenje. S obzirom na činjenicu da su u opoziciji uvjereni kako im ne bi bili omogućeni ravnopravni uvjeti za vođenje kampanje, izbore su odlučili bojkotirati čime su Radina stavili u neugodan položaj. (rd)

2 COMMENTS

  1. Auuu, baš mu je neugodno… Opet će primati 16 000 kn mjesečno + naknade odbora. Baš su mu ti tzv. opozicionari pokazali. Mora da čovjek umire od srama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here