Home Najnovije Gazzetta: BBB-i su upali u supermarket. Slijedila je evakuacija

Gazzetta: BBB-i su upali u supermarket. Slijedila je evakuacija

90
0
Foto: BBB

Gazzeta dello Sport piše o novim napadima na BBB-e u Milanu, osim onog jučerašnjeg u kojem je jedan navijač Dinama blizu stadiona San Siro izboden nožem u stražnjicu. “Dvojicu navijača gostujuće momčadi spasili su policajci nakon što ih je napalo više maskiranih milanista.

Jedan od Hrvata prevezen je u bolnicu, ali samo s manjim ozljedama”, piše talijanski list i dodaje: “Kao da sve ovo nije dovoljno, vandalizam se dogodio i u kvartu City Life. Tamo je 36 hrvatskih ultrasa upalo u supermarket, što je prouzročilo evakuaciju svih posjetitelja dućana. Ipak, nije bilo štete u supermarketu.”

Gazetta piše da se nakon utakmice 50-ak navijača Dinama zaputilo prema Trgu Axum tako što se odvojilo od ostalih navijača, i to kako bi napali Milanove ultrase. Slijedio je okršaj koji je za posljedicu imao nekoliko lakše ozlijeđenih, nakon čega su navijači Dinama napustili poprište borbe.

Na utakmici Milan – Dinamo (3:1) u drugom kolu Lige prvaka bile su oko 4 tisuće navijača Dinama. Prije meča je njih 14 uhićeno jer su imali noževe, teleskopske palice i pirotehniku. Zbog bojazni od BBB-a Milan je na stadionu ispraznio cijeli drugi kat sjeverne tribine, a Boyse izdvojio najdalje od ostalih gledatelja i terena, na treću etažu sjevera.

Previous articleUžasna tragedija na željezničko-cestovnom prijelazu u Bolfanu ukazuje na 2 velika problema cestovnog prometa
Next articleRijeka teško oštećena na Poljudu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here