Home Najnovije Goal:Ivan Perišić među nogometašima koji bi mogli propustiti Europsko prvenstvo

Goal:Ivan Perišić među nogometašima koji bi mogli propustiti Europsko prvenstvo

120
0
perisic ivan 1
perisic ivan 1

Popularni nogometni portal Goal.com nedavno je izdvojio niz igrača koji bi mogli propustiti nadolazeće Europsko prvenstvo, a među njima se ističe i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (35). Goal navodi da je malo vjerojatno da će se Perišić uspjeti oporaviti do lipnja, što bi moglo rezultirati propuštanjem Eura.

Nakon teške ozljede križnih ligamenata koju je pretrpio tijekom treninga u Tottenhamu u rujnu prošle godine, Perišić je bio izvan pogona do kraja sezone. Unatoč nekim naznakama da bi se mogao vratiti na teren u travnju, Goal smatra da je oporavak vjerojatno prekratak za Perišića kako bi se pripremio za Euro. U tekstu stoji: “Nažalost, malo je vjerojatno da će Ivan Perišić na Euru povećati svoj impresivan broj od 129 nastupa za reprezentaciju.

Važno je istaknuti da Goal u svom članku nije spomenuo nedavni transfer Ivana Perišića u Hajduk, kao ni svježe informacije o njegovom oporavku. Podsjećamo, Perišić je ovog zimskog prijelaznog roka prešao u Hajduk nakon što ga je Tottenham pustio bez odštete.

Spomenuli i niz drugih nogometaša

Osim Perišića, Goal je izdvojio i niz drugih nogometaša koji bi mogli propustiti Euro, uključujući Davida Alabu, (Austrija, Real Madrid), Domenica Berardija (Italija, Sassuolo), Svena Botmana (Nizozemska, Newcastle), Thibauta Courtoisa (Belgija, Real Madrid), Gavija (Španjolska, Barcelona), Reecea Jamesa (Engleska, Chelsea), Christophera Nkunkua (Francuska, Chelsea), Paula Pogbu (Francuska, Juventus), Luke Shawa (Engleska, Manchester United), Raheema Sterlinga (Engleska, Chelsea), Jurriena Timbera (Nizozemska, Arsenal), Sandra Tonalija (Italija, Newcastle) te Bena Whitea (Engleska, Arsenal).

Unatoč tim spekulacijama, tek će se pokazati hoće li Perišić uspjeti oporaviti dovoljno brzo kako bi se pridružio hrvatskoj reprezentaciji na Europskom prvenstvu. Navijači će svakako s nestrpljenjem pratiti razvoj situacije i nadati se da će Vatreni uspjeti zacijeliti ozljedu i vratiti se na teren u svojoj najboljoj formi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here