Home Mozaik Godinu dana čuvala ljubavnika Sirijica u podrumu; kada ga je muž primijetio,...

Godinu dana čuvala ljubavnika Sirijica u podrumu; kada ga je muž primijetio, dobio je nemoralnu ponudu

270
0

Velšanka Julie Necker (33) iz Wrexhama u svom je podrumu godinu dana skrivala mladog Sirijca koji joj je u međuvremenu postao ljubavnik.

Sirijac je došao s prijateljima tijekom masovne migracije u Europu, a kada je dobio papire za Otok, nastanio se u Walesu. No, tamo nije dobio posao, ali je zato upoznao Julie, piše portal New South Wales.

Radila je u butiku pored kojeg je Sirijac prosio, pa su se spontano upoznali i zbližili. Julie je tada donijela odluku da će on biti s njom u podrumu.

Iako je s Neckersima proveo godinu dana, Julien suprug Mick nikada ga nije primijetio. Znao je sići i u podrum, a i da se to dogodi, mladi Sirijac bi znao gdje se sakriti.

Otkriveno je tijekom večeri kada je Julie mislila da je Mick s prijateljima u pubu. Mick se brzo vratio kući i ugledao ljubavnika svoje žene kako hoda po kući.

Pitao ga je o kome se radi i nakon nekoliko minuta shvatio je o čemu se radi. Zatim je otišao s Julie koja je bila na katu u sobi.

Predložio je da Sirijcu nađu posao, ali da mora što prije izaći iz kuće. Suprugu nije želio napadati zbog nevjere jer je i sam tijekom braka tri ili četiri puta bio s drugim ženama. Julie mu je pristala pomoći i Sirijac je nakon nekoliko sati napustio kuću. Julie kaže da je bez riječi što ga njezin suprug nije fizički napao, jer bi ova scena drugačije završila da se dogodila u Siriji. Tijekom sljedećeg tjedna počeo je raditi na lokalnoj željezničkoj postaji, prema prijateljici Julie Necker, koja je bila upoznata sa slučajem.

Narednih dana bračni par viđen je u gradu držeći se za ruke, pa su izgleda na neobičan način prebrodili ovu krizu u braku, prenosi “Objektiv”.

Previous articleLezbijski par neće morati koristiti termine “otac” i “majka” u službenim osobnim dokumentima
Next articleBivša organizatorica vjenčanja otkrila detalje i tajne zbog kojih su mnogi brakovi propali!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here