Home Mozaik Golog ruskog milijunaša i njegovu suprugu kćer pronašla zaklane: Misterija užasne smrti...

Golog ruskog milijunaša i njegovu suprugu kćer pronašla zaklane: Misterija užasne smrti u Moskvi (VIDEO)

552
0

Tajanstvena smrt ruskog multimilijunaša i njegove supruge šokirala je Rusiju.

Vijest o strašnoj smrti prvo je dospjela na naslovnice ruskih medija, a tek kasnije i na stupce zapadnog tiska.

Naime, multimilijunaš i njegova supruga pronađeni su mrtvi, točnije izbodeni nasmrt u blizini Moskve. Golog Jevgenija Palanta (48) i njegovu suprugu Olgu (50), oboje rođene u Ukrajini, pronašla je njihova kći Polina (20) s višestrukim ranama od noža.

Riječ je o mogulu mobilne telefonije A-mobil koji djeluje u ruskoj republici Abhaziji. Palantovu smrt potvrdio je i predsjednik uprave tvrtke.

Kći ih je pronašla u ponedjeljak navečer, u 18.20 sati, u stanu u podmoskovskom naselju Zarečje. U tijeku je očevid, a policija utvrđuje što se točno dogodilo – radi li se o obiteljskoj tragediji ili o gnusnom zločinu.

Neki izvještaji tvrde da su ubojstva zapravo bila ubojstvo-samoubojstvo uzrokovano ljubomorom, kao i u drugim istaknutim slučajevima koji su potresli Rusiju, prenosi Mirror.

Ruski mediji javljaju da su vrata stana bila zaključana iznutra.

Žena ga je ubila zbog preljuba?

Žena je navodno otkrila da ju je suprug, tajkun, prevario te da je spreman napustiti obitelj. Navodno ga je ubola 14 puta, a nakon jezivog zločina nacrtala mu je dva srca na zidu. Tada si je navodno oduzela život.

Njihova izbezumljena kći pronašla ih je u njihovoj kući u blizini Moskve, a ona je pozvala hitnu pomoć nakon što je doživjela šok zbog onog što je vidjela. Kao i u prethodnim slučajevima, bliski obiteljski prijatelj osporio je priču o tome što se dogodilo i zanijekao bilo kakve bračne probleme.

Mikhail, prijatelj para koji ih je redovito viđao, rekao je da su bili “pravi primjer obitelji pune ljubavi” i da su uvijek bili “tako skladni”. Dodao je da je par ubijen, rekavši: „Ubojstvo iz ljubomore ne izaziva ništa osim zbunjenosti. “U njihovoj vezi bilo je prave ljubavi”, objavio je Mirror.

Palant se obogatio kao filantrop u Abhaziji, regiji Gruzije koju je Rusija priznala kao neovisnu državu. Također je imao interese u raznim tvrtkama koje su bile povezane s ruskom elitom.

Sličan slučaj dogodio se u travnju, kada se činilo da je bogati Vladislav Avajev (51), bivši dužnosnik Kremlja, oduzeo sebi život nakon što je ubio svoju suprugu Jelenu (47) i kćer tinejdžericu Mariju.

Previous articleHoror u kupaoni: Aleksandar ugledao zmiju koja je ušla u kuću – zatekao prizor iz noćne more
Next articlePGS prozvao Filipovića: Zašto dopušta samovlašće Marina Blaževića u riječkom kazalištu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here