Home Biznis Gorivo od utorka dodatno pojeftinjuje, ovo su nove cijene

Gorivo od utorka dodatno pojeftinjuje, ovo su nove cijene

446
0

Vlada je u subotu donijela novu uredbu o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata, prema kojoj će od utorka cijena litre benzina biti manja za 11 lipa a dizela za dvije lipe.

Cijene naftnih derivata određene na temelju te uredbe dodatno će se sniziti u odnosu na sada važeće, pa će od utorka litra benzina stajati 11,19 kn po litri, što je smanjenje za 11 lipa, dizel 12,12 kuna po litri, što je smanjenje za dvije lipe i plavi dizel 8,49 kn po litri, odnosno lipu manje.

Konačno je stiglo rješenje za prostatitis – student pronašao metodu koja rješava vaše probleme s prostatom u tjedan danaKonačno je stiglo rješenje za prostatitis – student pronašao metodu koja rješava vaše probleme s prostatom u tjedan dana

Da nema mjera Vlade, benzin bi bio 13,06 kn po litri, dizel 14,57 kn po litri, a plavi dizel 9,38 kn po litri, priopćila je Vlada koja je uredbu o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata donijela na telefonskoj sjednici održanoj u subotu.

Dosadašnji način izračuna najviših cijena sukladno uredbi primjenjuje se i za sljedećih sedam dana, pa se najviša cijena utvrđuje prema formuli jednako za sva maloprodajna mjesta u Hrvatskoj, na temelju sedmodnevnog obračunskog razdoblja, s ograničenom maržom od 0,65 kuna po litri za benzin i dizel, a za plavi dizel 0,40 kuna po litri, napominju iz Vlade.

Previous articleNezapamćen skandal: Bivši reprezentativac napravio kaos na pumpi – šamarao i ogrebao radnika jer ga nije htio pustiti u kockarnicu (VIDEO)
Next articleČovjek kojemu su u masakru ubijene sestre: Oslobodite čovjeka koji je upucao ubojicu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here