Home Sport Gračan: Protiv Slavena prilika onima s manjom minutažom

Gračan: Protiv Slavena prilika onima s manjom minutažom

2755
1

Pobjedom nad Zadrom, Rijeka je i teoretski osigurala ostanak u Prvoj HNL, a Slaven Belupo porazom od Istre ostao je bez plasmana u europska natjecanja.
– Daleko smo od cilja koji smo si zadali, a to je vrh ljestvice te treba naći motiva za utakmicu u subotu. Priliku će dobiti igrači koji su manje igrali da kroz zadnja tri kola vidimo što bi nam trebalo na ljeto. Dobit će šansu i mlađi igrači, što od početka, što kroz utakmicu ali Rijeka mora u svakom smislu tražiti pobjedu – rekao je Gračan odbacivši mogućnost opuštanja i poraza.

– Igrači koji su manje igrali imati će motiv da se dokažu kako im je mjesto ovdje i slijedeće sezone. Kroz prvenstvo je bilo teško puno eksperimentirati jer smo se morali rješiti eventualnih briga oko dna ljestvice. Moramo pokazati profesionalnost iako nam bodovi neće donijeti puno – rekao je trener Rijeke koji je novinarima otkrio konkretne promjene.

– U sastav se vraća Čagalj koji će ponijeti kapetansku traku, a s njim u paru igrat će Čejvanović koji je na početku nastavka prvenstva bio ozlijeđen. Križman će ovog puta igrati kao čisti napadač, a na gol će Mance umjesto Radmana.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here