Home Sport Gračan: Vratiti igračima vjeru u vlastite mogućnosti

Gračan: Vratiti igračima vjeru u vlastite mogućnosti

2203
3

Kao rođenom Riječaninu i igraču koji je ovdje stekao nogometno ime, velika je čast vratiti se na klupu. Smatram da u klubu ima kvalitete ali je momčad malo poljuljana slabim rezultatima. Prvi zadatak je vratiti igračima vjeru u vlastite mogućnosti ali i oni moraju biti svjesni što od njih očekuje klub i navijači, prva je izjava novog trenera Rijeke Nenada Gračana nakon ustoličenja za šefa struke ‘bjelih’. Službeno potpisivanje ugovora predviđeno je za srijedu u popodnevnim satima. (rd)

3 COMMENTS

  1. Ma, Neno je OK. Treba ostati malo duže na Kantridi , a ne nakon dvije-tri loše tekme tražiti novog trenera.
    Kad ovi antitalentirani “sportski “direktori i ovi iz uprave sljedeći put budu mijenjali trenera, onda bi bilo dobro da promjene i sebe.

  2. Je,ok je Neno,samo nitko ne zaboravlja 99-u.Večina navijača Rijeke,ne zaboravlja niti ne oprašta taj politički “spektakl” u kojem je i on sudjelovao.No,evo ja mu prvi dajem šansu da pokaže svoju sposobnost i da digne ekipu(nisu zaboravili igrat nogomet,samo ih treba posložiti i usmjeriti).Rezultat očekujem,pa ću ga i pohvalit.A za promjenu sam trenera uvijek jer netko tko ne vidi u čemu je problem i tako loše radi Rijeci treba otići,jer nije samo u pitanju loš rezultat,nego i igra koja nema nikakvog smisla.Ajmo Rijeka!

  3. Nakon svih izrečenih laži o svojoj karijeri i statusu kao igraču u NK Rijeka
    evo ga opet natrag……..volim Rijeku i stoga mu samo mogu reći…….Go Neno…Go
    i uvijek Forza Fiume

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here