Home Biznis Grad Opatija i portal Rijeka Danas otvaraju novi TikTok kanal Opatija.TI

Grad Opatija i portal Rijeka Danas otvaraju novi TikTok kanal Opatija.TI

258
0

Opatija.Ti novi je račun Grada Opatije na TikTok društvenoj mreži. Dio je to novog medijskog projekta Grada Opatije i portala Rijeka Danas uz stručnu podršku Concept House Hrvatska (Anton Marincel) kao predstavnika nove generacije i pristupa društvenim mrežama i Zvonimira Peranića.

Ne treba čuditi da se u ovom novom i neobičnom projektu u kojemu se spaja virtualno i realno, dinamika novih društvenih mreža i uobičajene prakse, među našim suradnicima pojavljuje i ime Zvonimira Peranića, koji već desetljećima spaja nespojivo i uvijek unosi inovativne elemente u područja u kojima djeluje. Bilo da se radi o umjetnosti, znanosti, obrazovanju, medijima, pa i politici.

Tik Tok objave sadržajno su napravljene tako da mladi lik obučen u elemente kostima iz doba cara Franje Josipa I. razapinje pred prolaznike u Opatiji crveni tepih te ih poziva da pređu preko njega. On nije potpuno kostimiran, već ponekad ima i sunčane naočale, ofarbanu kosu, kao i druge elemente današnjice. Time se isprepliću vremena Opatije, ona prošla i ona današnja. Crveni tepih kao element svečanog čina tako svakome stanovniku, gostu, namjerniku u Opatiji daje na važnosti. Opatija si i i TI! Drugi sadržaj se sastoji od kratkog intervjua na više mogućih jezika gdje se u kratkom vremenu nabrajaju asocijacije o Opatiji. Kombiniranjem ova dva sadržaja, nakon više objava sadržaj na računu će dobiti dramaturški oblik koji će se razvijati.

Zapratiti TikTok račun možete na linku.

Previous articleAko ste roditelj ovo morate pročitati, evo pet znakova koji ukazuju da vaše dijete možda ima mentalni poremećaj
Next articleOvako policajac Republike Srpske prijeti navijaču Sarajeva: Da ti udarim šamarčinu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here