Home Najnovije Ovako policajac Republike Srpske prijeti navijaču Sarajeva: Da ti udarim šamarčinu?

Ovako policajac Republike Srpske prijeti navijaču Sarajeva: Da ti udarim šamarčinu?

132
0

Nogometaši Sarajeva poraženi su na gostovanju kod Borca u Banjoj Luci 1:0. Bosanskohercegovački portali pišu o lakrdiji suca Miloša Gigovića, ali ističu i policijski tretman koji su gostujući navijači imali po dolasku na stadion u najvećem gradu i administrativnom centru Republike Srpske.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SNIMKU

Kako piše portal klix.ba, navijači Sarajeva su “nakon višesatne neizvjesnosti pušteni u Banju Luku”. “I nije ovo prvi put da MUP RS-a dugo zadržava navijače koji stižu iz glavnog bh. grada, a podsjećamo, prije nekoliko dana navijači Željezničara vraćeni su nakon što su došli na 50-tak kilometara od Banje Luke.”

Kako piše Klix, navijači Sarajeva na tribine su pušteni tek u 39. minuti, a neki od njih zbog strogih kontrola tek početkom drugog dijela. “Da sve bude tragično, napustili su ga u 80. minuti”, dodaje se uz priloženi snimak policijskog tretmana navijača.

Navodi se da snimka koju je objavio portal vijesti.ba prikazuje pretres navijača pri čemu se može čuti prijetnja jednog policajca nezadovoljnog što ga se snima. “Šta glumiš? Da ti udarim šamarčinu jednu…”, govori policajac navijaču.

Previous articleGrad Opatija i portal Rijeka Danas otvaraju novi TikTok kanal Opatija.TI
Next articleZatečen u vožnji s 1,59 promila alkohola bez vozačke dozvole i u vrijeme važeće zabrane upravljanja vozilom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here