Home Vijesti Gradonačelnik Pule koji je zabranio cajke, snimljen na narodnjacima!

Gradonačelnik Pule koji je zabranio cajke, snimljen na narodnjacima!

67
0

Filip Zoričić, gradonačelnik Pule koji je zabranio koncert Duška Kuliša, Ane Bekute i Dragana Kojića Kebe, nalazi se, potvrdio nam je, u videu iz jednog lokala u Istri u kojemu se vide harmonikaši i čuje pjesma Iznad Tešnja, koju izvodi Halid Bešlić.

Zoričić je na snimci vidno raspoložen.

“Ja sam to vidio na internetu. Supruga i ja smo privatno pozvani na 30 godina jednog malog restorana u Puli jer sam bio razrednik djetetu vlasnika i snimljeno je taman na našem ulasku u objekt”, kaže Zoričić za Index.

Zoričića smo pitali smatra li da glazba koja se čuje u videu pripada u “glazbeni izričaj koji ne pripada podneblju, mentalitetu i duhu Pule”.

“Nikad se nisam bavio time tko što sluša u privatnom prostoru. Ovo je privatni prostor i nemam tu što kome govoriti”, kaže Zoričić. Na zabavi se, kaže, zadržao oko pola sata.

“Pogrešno se ponavlja teza da zabranjujemo koncerte u Puli. Kao Grad nemamo takve ovlasti, ali imamo ovlast i obavezu promovirati pojedina događanja kroz održavanje istih u prostorima koji su u vlasništvu Grada Pule.

Puno neistina je izrečeno, puno žući, a sve jer je netko na prevaru htio u gradskom prostoru organizirati nešto potpuno drugačije od onog što je prvotno najavio. Kao Grad smo reagirali i reagirat ćemo kad god se takva situacija ponovi”, zaključio je.

Previous articleDjevojčica čiji je otac zbog antiratne poruke osuđen na 2 godine zatvora poslala poruku iz sirotišta: ‘Tata, volim te’
Next articleEnglezi sastavili Dinamovih 11 da nije morao prodavati igrače: ‘Bio bi jedan od najboljih klubova u Europi’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here