Home Sport Gvardiol o fotki s cigaretom u ruci: Možda je neprofesionalno, ali nemam...

Gvardiol o fotki s cigaretom u ruci: Možda je neprofesionalno, ali nemam što žaliti

176
0

Joško Gvardiol dao je intervju za RTL Danas, u kojem se osvrnuo na aktualnosti u ovom prijelaznom roku. Spominje se da hrvatskog stopera žele mnogi najjači europski klubovi, a on je otkrio i da su postojali neki dogovori s Chelseajem. Bilo je riječi i o uspjehu na Svjetskom prvenstvu, ali i njegovim manje popularnim potezima, poput onog kad je snimljen s cigaretom u ruci.

“Ja ću i dalje reći da nismo svjesni uspjeha koji smo ostvarili i kakvu težinu on nosi. Kako će godine prolaziti, tako ćemo vjerojatno postati svjesni. Gol protiv Maroka u utakmici za treće mjesto mi je najdraži u karijeri, a fotografija s majkom poslije Belgije… Emocije su proradile. Puno joj to znači. Prije samo dva dana sam saznao da nisu očekivali da ću biti na ovoj razini. Vidite kakvu sam podršku imao kao mali”, našalio se.

Postoji još jedna fotografija koja se dosta komentirala nakon Svjetskog prvenstva. Ona na kojoj je Gvardiol snimljen s cigaretom u ruci u proslavi u jednom noćnom klubu.

“Nemam što žaliti. Osvojili smo broncu. Možda je neprofesionalno, ali u tom trenutku svi smo veseli. Bili smo vani. Zašto ne? Znam kad dođem u klub da sam sljedećih šest mjeseci maksimalno koncentriran na klub.”

Ljetos je bio blizu Chelseaja, spominjala se mogućnost tog transfera i u ovom prijelaznom roku. Spominju se i Real Madrid, Manchester City…

“Chelsea? Nisu odustali. Bio je dogovor za zimu. Zima je došla, sad treba vidjeti što i kako dalje, ali u redu. Ima vremena, vidjet ćemo”, rekao je i priznao da mu nijedan klub još nije predstavio svoju ideju.

Previous articlePrinc Harry u knjizi pisao i o svom penisu: ‘To je postajalo sve veći i veći problem’
Next articleHorvat: Boli me glava kad pogledam rezultat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here