Home Sport Halilović otkrio zašto mu je propao transfer: Laž je da nisam prošao...

Halilović otkrio zašto mu je propao transfer: Laž je da nisam prošao liječnički

164
0

Alenu Haliloviću (26) propao je transfer u grčki Aris. Portalu Indexu je potvrđeno kako hrvatski ofenzivac nije prošao liječnički pregled. Halilovićevi rezultati ergometrije, odnosno mjerenja sposobnosti učinka organa (srca) i srčanog sustava pomoću ergometra, koje se kod nogometaša najčešće izvodi na bicikl-ergometru, bili su ispod svake razine očekivanja. Halilović se pokazao potpuno nespremnim za profesionalni nogomet, navode grčki izvori koji su odlučili ostati anonimni.

Uz to, spominje se i to da je Halilović tražio više novca od dogovorenog. Društvenim mrežama kruži screenshot njegovog Instagram storyja u kojem piše: “Nakon svih laži koje sam pročitao, moram jasno reći kako nije istina kako nisam prošao liječnički pregled. Prošao sam ga. Prava istina je da nisam želio potpisati ugovor jer klub nije na papir stavio ono što smo ranije usmeno dogovorili.”

“Došao sam u Solun s uvjerenjem da će sve što je bilo obećano biti u ugovoru. Nažalost, ljudi koji su sjeli za stol sa mnom su promijenili priču. Predsjednik kluba nije uopće došao iako me je osobno on pozvao u klub, a zbog povjerenja u njega sam raskinuo ugovor s bivšim klubom. To je bila samo indikacija da njihove namjere nisu bile iskrene. Vrijeme će sve pokazati.”

Previous articleSvećenik o MMA borcu: Mladi čovjek može biti ponesen nepažnjom, ali to ne opravdava
Next articleReal se noćas klanjao Modriću!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here