Home Mozaik ‘Hanson Brothers’ proizveli čisto veselje

‘Hanson Brothers’ proizveli čisto veselje

196
0

Uvijek je zadovoljstvo sresti Roba Wrighta i Toma Hollistonea. Njihova neuništiva energija, volja i iskreno veselje koje odašilju sa stagea svaki put iznova mami smješak. U bilo kojoj inkarnaciji da se ovi, skoro šezdesetogodišnjaci, pojave, poslovično oduševljavaju. Nakon sjajne prošlogodišnje »Nomeansno« epizode na prvoj »Priredbi«, Riječani su prekjučer u Stereo dvorani premijerno doživjeli »Hanson Brotherse« – njihov side bend u kojem uz njih još sviraju i John Wright te Mike Branum.
    Ovaj humoristični punk rock bend koji slavi hokej na ledu kao glavnu fiksaciju prosječnog kanadskog mužjaka, pivo i popratne fetiše sportsko navijačke kulture traje već više od petnaest godina i za zadaću ima prvenstveno zabaviti rulju. Naravno, potpuno je nevažno što tristotinjak okupljenih preksinoć u Stereu nema nikakvog pojma o tom sportu i cijelom njegovom backgroundu, jer je upravo energični i dinamični punk rock koji »Hanson Brothersi« lakoćom grade na temeljima koje su postavili legendarni Ramonesi u ovom slučaju univerzalni jezik. Sjajna izvedba, nevjerojatna »one, two, three, four« dimanika izvođenja gomile britkih i melodičnih pjesama i spomenuto čisto veselje te pozitiva kao nuspojava njihove svirke, jamče dobar provod svakom ljubitelju rocka bez obzira na to poznavao ili ne prebogat opus i »ufure« dvojice starih frikova i njihovih kolega.
    Pozdraviti, svakako, valja i posao koji su odradili naši punk rock na trenutke i hard core prvaci »Pasi«. Dodo i momci, iako u nešto slabijoj formi nego inače, i dalje zvuče kao jedan od najboljih hrvatskih punk bendova. (novi list)

Previous articleEduardu Nodilu potvrđen dio kazne i ostaje u pritvoru
Next articleVeprinac – samo dva prsta do neba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here