Home Sport HNS jednoglasno podržao Dalića

HNS jednoglasno podržao Dalića

164
0

Završena je sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza tijekom koje je izbornik reprezentacije Zlatko Dalić morao objasniti razloge poraza protiv Turske i Walesa u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, odnosno zašto je Hrvatska u tim susretima izgledala izuzetno loše. Izvršni odbor HNS-a je jednoglasno prihvatio Dalićeva objašnjenja, a izbornik je dobio i podršku za preostale dvije ključne utakmice protiv Latvije i Armenije.

“Odvest ću Hrvatsku na Europsko prvenstvo”, obećao je Dalić tijekom obrazlaganja o lošim igrama i rezultatima u listopadskim kvalifikacijama, tijekom kojih je Hrvatska s prve pozicije na ljestvici pala na treću i ugrozila šansu da se plasira na Euro.

Dalić za te utakmice nije mogao računati na niz nositelja igre pa su tako oglede u Osijeku i Cardiffu propustili Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Mislav Oršić, Luka Ivanušec, a Bruno Petković je zbog zdravstvenih problema dobio priliku tek u domaćoj utakmici. Također, Marko Livaja otkazao je Daliću i hrvatskoj reprezentaciji neposredno pred okupljanje.

Njihove izostanke naveo je i kao razlog lošem rezultatskom nizu, ali i lošoj igri. Za utakmice s Latvijom i Armenijom očekuje se povratak nekih od ozlijeđenih igrača, ali i Dalićevi pozivi debitantima.

Previous articlePuležanka na stranici za upoznavanje upoznala lažnog turskog glumca i uplatila mu 10 tisuća eura
Next articleLiječnici u Gazi očajni: Horor film, Coca-colom ispirem rane

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here