Home Sport HNS objavio cijene ulaznica za sljedeće dvije utakmice hrvatske reprezentacije

HNS objavio cijene ulaznica za sljedeće dvije utakmice hrvatske reprezentacije

233
0

Prodaja ulaznica za dvije preostale utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u okviru Skupine 1 unutar Lige A Uefine Lige nacija započinje danas u 14 sati. Hrvatski nogometni savez objavio je cijene ulaznica za susrete protiv Danske u Zagrebu te Austrije u Beču.

“Nakon uspješnog lipnja, koji je zaključila pobjedama protiv Danske u Kopenhagenu i Francuske u Parizu, hrvatska nogometna reprezentacija u rujnu igra preostale dvije utakmice u skupini Lige nacija: protiv Danske na stadionu Maksimir (Zagreb, 22. rujna u 20.45 sati) te protiv Austrije na stadionu Ernst Happel (Beč, 25. rujna u 20.45 sati)”, podsjeća HNS.

“Sa sedam osvojenih bodova nakon četiri utakmice, Hrvatska drži drugo mjesto u skupini te bi s dvije pobjede osigurala prvo mjesto i plasman na završni turnir Lige nacija koji će biti odigran u lipnju 2023. godine”, dodaje se.

Utakmice za susrete protiv Danske i Austrije moći će se kupiti isključivo putem interneta, a cijene su ovako definirane:

Cijene ulaznica u pretprodaji do 21. rujna:
Zapad dolje sredina: 200 kn (26,54 €)

Zapad dolje: 150 kn (19,91 €)

Zapad gore: 100 kn (13,27 €)

Sjever: 80 kn (10,62 €)

Cijene ulaznica na dan utakmice:
Zapad dolje sredina: 250 kn (33,18 €)

Zapad dolje: 200 kn (26,54 €)

Zapad gore: 120 kn (15,93 €)

Sjever: 100 kn (13,27 €).

Tribina jug namijenjena je gostujućim navijačima.

Što se utakmice u Beču tiče, cijena za hrvatski navijački sektor iznosi 250 kuna (33,18 eura). “Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice”, navodi se.

Više o svemu pročitajte ovdje.

Previous articleDamjan Pavlović na putu za Rijeku!
Next articlePoginuo šef Lukoila, Rudi tvrde da je ispao kroz bolnički prozor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here