Mozaik

Hoće li Coca-Cola u Rijeci urediti studentsko središte?

Hoće li Coca-Cola u Rijeci urediti studentsko središte?

Šest javnih sveučilišta predložilo je svoje prostore za uređenje studentskih središta tijekom Coca-Colina društveno odgovornoga projekta Stanica 50

Za odluku o tomeu koja će se tri sveučilišna grada urediti studentska središta tijekom Coca-Colina projekta Stanica 50 ostalo je još samo deset dana, a donijet će je sami studenti i građani. Studenti, ali i drugi mladi iz triju sveučilišnih gradova dobit će suvremeno uređeno i opremljeno mjesto na kojemuće imati prigodu stjecati dodatna znanja komplementarna sveučilišnim programima, a korisna u osobnome i profesionalnome razvoju.

Sveučilišta u Dubrovniku, Osijeku, Puli, Rijeci, Splitu i Zagrebupredložila su prostore za koje studenti i građani svoje glasove mogu datijednom dnevno putem mrežne stranice www.stanica50.hrdo 30.lipnja 2018. u 23.59.Coca-Cola će, prema modernome i mladima prilagođenome idejnom konceptu tvrtke Lotus Group, urediti tri prostora na tri najbolje rangirana sveučilišta.

Stanica 50 još je jedan Coca-Colin projekt usmjeren mladim ljudima i njihovu obrazovanju.Pokrenutje u povoduobilježavanja 50. obljetnice početka proizvodnje Coca-Cole u Hrvatskoj.Coca-Colaće tijekom projektaStanica 50urediti tri studentska središta s namjerom da budu mjesta na kojima će mladi imati prigodu slušati predavanja, sudjelovati u radionicama i različitim raspravama, učiti ili raditi na razvojnim projektima i razvijati vlastite zamisli. Nakon uređenja Coca-Cola će studentska središta predati sveučilištima, koja će njima upravljati u suradnji sa studentskim zborovima. Korištenje studentskim središtima bit će besplatno i u njima neće bitikomercijalnih aktivnosti.

Projekt Stanica 50 vrijedan je više od milijun kuna, a podržavaju ga Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Ministarstvoza demografiju,obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

Maškarice danas ‘okupiraju’ Korzo

spFebruary 15, 2019

Koncert za Valentinovo u Zajcu: Poklonite buket najljepših ljubavnih pjesama

spFebruary 13, 2019

Nakon rasprodanih predstava u Šibeniku i Zagrebu Sextra Large stiže i u Rijeku!

spFebruary 12, 2019

Male maškare osvojit će Opatiju: Rekordan broj djece na 23. Dječjem karnevalskom korzu

spFebruary 11, 2019

EPK brojčanik već u kvaru?

spFebruary 8, 2019

Natječaj projekta INNOCULTOUR: Početak priče o uređenju Tunela

spFebruary 7, 2019

Dalibor Matanić snimao promotivni spot o Rijeci kao Europskoj prijestolnici kulture

spFebruary 6, 2019

Najviše nagrada „Suncokret ruralnog turizma 2018.“ u Primorsko-goranskoj županiji

spFebruary 6, 2019

Izgubljeni u prijevodu: Luka različitosti ili grad ronilaca!?

spFebruary 4, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.