Home Mozaik Horor na popularnom kupalištu: ‘Ispraznili su septičku jamu pred djecom, zaraženi su!‘

Horor na popularnom kupalištu: ‘Ispraznili su septičku jamu pred djecom, zaraženi su!‘

284
0

U noćnim satima pražnjena je septička jama izravno u more u Tisnom, na predjelu Rat, odmah pokraj ograđenog vaterpolskog igrališta na kojem dva puta dnevno trenira po tridesetak djece – uvjeren je čitatelj Jutarnjeg lista.

Prema njegovim riječima, fekalni odvod iz neke od obližnjih kuća spojen je na sustav odvodnje oborinskih voda, a taj šaht i ispust u more su samo metar udaljeni od igrališta.

– Svjedoci tog događaja bili su brojni šetači na rivi koji su se zadržavali na tom mjestu i gledali što se to događa.

Fekalije plivaju na površini mora, a moje informacije govore da je nekoliko ljudi koji se kupaju kod vaterpolskog igrališta imalo visoku temperaturu i probavne smetnje. U svrhu zaštite javnog zdravlja, a pogotovo djece koja vrijedno treniraju u Tisnom, molim nadležne da provjere tko ispušta septičku jamu u more i da naprave sve da se takva situacija ne ponovi.

Molim da se testira kvaliteta mora, jer se na tom mjestu (veliki i mali porat te vaterpolsko igralište) kupa veliki broj ljudi. Uostalom, Općina je uredila plažice na velikom i malom portu – navodi čitatelj koji je svoja opažanja uputio i na adrese Općine Tisno i komunalnog redarstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Zavoda za javno zdravstvo šibensko-kninske županije, Državnog inspektorata i Instituta za oceanografiju i ribarstvo u Splitu.

Previous articleRibari uhvatili čudno morsko stvorenje pa se izbezumili: Pogledajte kolika mu je glava, a tijela nigdje (VIDEO)
Next articleIstraživanje: ChatGPT pokazuje sustavnu ljevičarsku pristranost

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here