Home Najnovije Hrvatska čeka novu kaznu, jednu od težih ove godine!

Hrvatska čeka novu kaznu, jednu od težih ove godine!

94
0

Za Opus Arenu i utakmicu s Turskom vladalo je veliko zanimanje hoće li smjeti biti gledatelja. Tada je UEFA prihvatila argumente HNS-a i donijela kompromisnu odluku o kazni. Osim financijske sankcije radilo se dijelu prazne tribine od tisuću sjedalica, ako se ponove na utakmicama Varenih zabranjene zastave koje se tretira da potiču rasizam i diskriminaciju, pišu Sportske novosti.

Vatreni u studenom igraju s Latvijom u Rigi 18. te tri dana kasnije dakle 21. studenoga s Armenijom u Zagrebu. Očekuje se da UEFA ovaj tjedan donese nove kazne Hrvatskoj zbog zbivanja u Osijeku gdje se čula ustaška koračnica, ali i povici “Cigane”.

Podsjećamo, upravo zbog povika “Cigane, Cigane” na Final Fouru Lige nacija o Rotterdamu Hrvatska je pod uvjetnom kaznom od dvije godine, ako se to ponovi, u njoj tako piše, igrat će jednu utakmicu pred zaključanim vratima stadiona. Zato u HNS-u i među navijačima vlada iščekivanje hoće li za Armeniju kazna biti doista ovaj put prazan stadion, ili možda popunjen djecom, ili će prazna biti jedna tribina, što bi bila opet kompromisna i dakako bolja opcija. Ili neka treća povoljnija. Pritom se Istok u Maksimiru, kako nam je rečeno u HNS-u, ne broji jer nije u funkciji.

Što se tiče utakmice u Rigi domaćin našim navijačima daje na raspolaganje 800 ulaznica, no HNS još nije počeo s prodajom jer čeka potvrdu UEFA-e da za gostovanje nema kazne. Što se očekuje budući da na gostovanju u Cardiffu nije bilo nikakve prijave. Dio navijača već je kupio zrakoplovne karte te “u niskom startu” čekaju da se otvori prodaja ulaznica.

Previous articleMladoženja šokirao goste na vjenčanju, video pogledan 34 milijuna puta: ‘Da je moj muž ovo učinio, ne bi imao ženu!‘ (VIDEO)
Next articleAustralija odustala od domaćinstva Svjetskog prvenstva 2034.: Preostao samo jedan kandidat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here