Home Sport Hrvatski navijači napali Talijane u Leipzigu, ima ozlijeđenih!

Hrvatski navijači napali Talijane u Leipzigu, ima ozlijeđenih!

213
0
leipzig
X

Dan nakon što se hrvatska reprezentacija remijem s Italijom (1:1) vjerojatno oprostila od Eura, samo najluđi rasplet situacije u skupinama C i F može je spasiti. Nažalost, tužna slika Vatrenih postala je još sumornija s vijestima o navijačkom incidentu u Leipzigu.

Prema izvještaju milanskog lista Gazzetta dello Sport, nekolicina hrvatskih ultrasa izazvala je incident u centru Leipziga, gdje su fizički napali talijanske navijače. U žestokoj tučnjavi ozlijeđene su četiri osobe, od kojih su dvije završile u bolnici. Sukob je nastao zbog navijačke zastave koja je prvo ukradena, a zatim vraćena, što je eskaliralo u fizički obračun.

Ozlijeđeni navijači Azzurra ispričali su policiji da su ih napali hrvatski navijači “nogama i rukama”. Incident je još jedan udarac za Hrvatsku, koja se bori za plasman u knockout fazu Eura.

Leipziška policija je objavila da su uspjeli identificirati 11 osumnjičenih, među kojima su Hrvati i Bošnjaci, starosti između 21 i 44 godine. Nakon privođenja i ispitivanja, svi su pušteni na slobodu, a protiv njih je pokrenut postupak za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here