Home Mozaik Humanitarni koncert skupio 21.400 kuna za radnike 3.maja

Humanitarni koncert skupio 21.400 kuna za radnike 3.maja

994
0

Protekle subote, 20. travnja, u sportskoj dvorani  „3. maj“ održan je humanitarni koncert  za radnike brodogradilišta „3. maj“.

Ulaznice za koncert prodavane su na štandu na Korzu, u Klubu mladih Rijeka te na ulazu u dvoranu na dan koncerta, a ukupan iznos novca prikupljen prodajom karata iznosi 21.400,00 kuna što znači da je ukupno prodano točno 428 ulaznica.

Prema odluci radnika, sav će novac biti uplaćen na račun većinskog Sindikata metalaca Hrvatske-podružnica „3. maj“, a, sukladno prioritetima, sredstva će dalje biti transferirana supružnicima koji oboje rade u brodogradilištu, radnicima s većim brojem djece, te trećemajskim zaštitarima koji plaće nisu dobili od rujna prošle godine, a sve vrijeme dolaze na svoja radna mjesta.

Podsjećam oda je koncert inicirala stranka Hrvatski laburisti-stranka rada, a da su logističku podršku u pripremi koncerta pružili i: SDP, PGS, Akcija mladih, HNS, IDS i HSU. Sve stranke solidarno podmiruju i tehničke troškove u realizaciji koncerta.

Isto tako, valja znati da su se svih honorara, naknada i troškova usluga odrekli svi izvođači te Tomislav Juretić (izrada vizualnog rješenja plakata i ulaznica), ZAMP, Tiskara Sušak, Securitas, Rijeka sport i Grad Rijeka.

foto: andrej turina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here