Home Vijesti I Putinov trbuhozborac oduševljen Milanovićem: ‘To ne govori neki zadnji čovjek u...

I Putinov trbuhozborac oduševljen Milanovićem: ‘To ne govori neki zadnji čovjek u Europi, nego predsjednik Hrvatske’I Putinov trbuhozborac oduševljen Milanovićem:

148
0

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) na Facebooku je složila kolaž sa člancima ruskih online medija u kojima se veliča i hvali Zoran Milanović, a video koji možete pogledati ovdje svjedoči da je hrvatski predsjednik zvijezda i tamošnjih prorežimskih televizija.

Tako se Milanović zbog svojih izjava našao u emisiji Vladimira Solovjova, jednog od zloglasnijih ratnohuškačkih novinara u Rusiji.

“Nikakva normalizacija odnosa s Rusijom Zapadu nije potrebna. O tome službeno govori NATO. I potreban je samo rat. Ukrajina je postala poligon za testiranje zapadnog oružja u realnim ratnim uvjetima”, riječi su kojima je ovaj Putinov trbuhozborac započeo svoju emisiju prije desetak dana.

Iznio je potom tezu da to svi već odavno shvaćaju, a kao prilog toj tvrdnji emitirao je Milanovićevu izjavu iz Vukovara u kojoj je predsjednik ustvrdio da Amerika i NATO preko Ukrajine vode proxy rat protiv Rusije.

“To ne govori neki zadnji čovjek u Europi, nego predsjednik Hrvatske”, poručio je Solovjov.

Previous articleModrić dodaje, Rodrygo izvodi čudo! Pogledajte remek-djelo snimljeno s tribine (VIDEO)
Next articleNives Celzijus i Žanamari izazvale masovnu histeriju u Beogradu! Oblinama zaslijepile sve prisutne: ‘Ove dvije mogu…’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here