Home Mozaik ‘Ideš tako polugola?’Muž joj zabranio izlazak iz kuće kad je vidio što...

‘Ideš tako polugola?’Muž joj zabranio izlazak iz kuće kad je vidio što je obukla (VIDEO)

301
0

Tik Tok par podijelio je publiku nakon što je supruga otkrila da joj suprug ne dopušta da iz kuće izlazi obučena.

Sismai Avelar je supruga, majka četvero djece i kreatorica digitalnog sadržaja.

Otišla je na TikTok kako bi podijelila svoju kontroverznu interakciju sa suprugom. “Nakon svađe rekla sam mu da izlazim”, napisala je uz video. – Idem van – rekla je mužu. “Gdje ideš?” upitao. “Idem na piće s curama”, odgovorila je. “Nisam baš razmišljala o ovome”, napisala je u videu. Njezin je suprug naglo prekinuo ono što je radio. “Nešto što?” upitao.

“Neko piće”, ponovila je. “Ideš tako?” upitao. “Polugola?” “Pokazuje dijelove tijela”, dodao je. “Pokazujem svoje trbušne mišiće.” Avelar je uvjeravala svog muža da je majica dizajnirana da izgleda tako kako izgleda, ali njezin suprug to nije htio čuti. “Ja sam jedini koji to može vidjeti”, rekao je. – Ti ne ideš nikamo.

Iako se video čini kao namještena priča, ljudi su ga doživjeli na različite načine, a sigurno je da je bilo žena koje su doista doživjele iste stvari od svojih muževa.

@datdiazcouple How can I stay angry after this 😅 #marriage #couplestiktok #humor #husband #wife #love #fyp#CapCut ♬ Pose – Yo Gotti

“Voli te, u pravu je”, glasio je komentar jedne žene, dok je druga komentirala da je ovo crvena zastava i da bi trebala razmisliti o razvodu.

“Nije napravio ništa loše, samo se ponaša zaštitnički”, napisala je jedna pratiteljica, a bilo je i žena koje vjeruju da tako počinje maltretiranje i manipulacija.

“Opustite se ljudi, sve je namješteno”, zaključio je jedan korisnik i prekinuo raspravu.

Mislite li da bi u braku trebala postojati takva ograničenja?

Previous articleDjevojka namjestila dečku zanosnu crnku: Kad je vidjela što je napravio, ostala je bez teksta (VIDEO)
Next articleDogovor pred realizacijom? U Rijeku stiže trener koji je napravio odličan posao u Hrvatskoj i BiH!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here