Home Najnovije Igrači Kolna nosili kamere na tijelu, pogledajte Rebićevu majstoriju iz njihove perspektive

Igrači Kolna nosili kamere na tijelu, pogledajte Rebićevu majstoriju iz njihove perspektive

156
0

Milan je u prijateljskoj utakmici pobijedio kod Kolna 2:1, a u tom se susretu sjajnom asistencijom istaknuo hrvatski ofenzivac Ante Rebić. Rebić je u 16. minuti na svojoj polovici oteo loptu i proigrao Messiasa na desnoj strani. Ovaj je vratio loptu Rebiću, koji je fantastičnim potezom petom izbacio za Oliviera Girouda, a Francuz je efektno prebacio golmana Kolna.

Na toj utakmici dva igrača Kolna su nosila kamere na tijelu. Tehnologiju potrebnu za takav prijenos napravio je MindFly, koji navijačima želi omogućiti iskustvo utakmice iz perspektive samih igrača, tzv. FPV-a (First Person Point of View). Upravo je ta tehnologija omogućila fantastičan pogled na Rebiću asistenciju i Giroudov pogodak.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO.

“MindFly u nogometu će navijačima prikazati uzbuđenje s terena. Igrači su nosili naše lagane AI prsluke, koji su posebno dizajnirani da navijačima prenesu dojmove s terena, a nogometašima nisu preteški jer su iste težine kao prsluci kojima se nadzire njihov napredak na treninzima. Poslije nekoliko minuta zaborave da ga imaju na sebi”, piše Mindfly.

Giroud je bio strijelac i u 36. minuti nakon asistencije Brahima Diaza. Florian Dietz je postavio konačnih 1:2 na asistenciju Jonasa Hectora u 86. minuti.

Previous articleNikolina Ristović javila se s broda: “Da li čovjek sve na kraju preboli?”
Next articleVlak na semaforu čekao 42 minute jer je prometnik zaspao i šef ga nikako nije mogao probuditi: Oglasio se i HŽ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here