Home Mozaik Imala odnos u prijenosu uživo: Počela se trzati, a onda…

Imala odnos u prijenosu uživo: Počela se trzati, a onda…

514
0

Pratite Rijeka Danas Viber kanal

Korisnik Twitcha, američke aplikacije koja se većinom bazira na prijenosima, što uživo, što snimljenim raznih sadržaja, ali najčešće korisnica poznata pod nadimkom Kimika (21), 24. kolovoza uživo je prenosila na spomenutoj platformi. kada se odjednom počela čudno ponašati: izraz lica joj se promijenio i počela se trzati.

No, unatoč čudnom ponašanju, Kimika se nastavila dopisivati ​​s drugim korisnicima, piše Daily Star. No, njezin se odraz jasno vidio na prozoru pokraj radnog stola, a čak se vidjelo i kako njezin partner poskakuje iza nje.

“Ako ćete se seksati tijekom live streama, pazite da nema refleksije”, jedan je od komentara na Twitteru.

Kad biste sada otišli na profil korisnika, dočekala bi vas ova poruka: “ovaj kanal trenutno nije dostupan zbog kršenja Twitchovih Smjernica zajednice ili Uvjeta pružanja usluge.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎀 Mikka 🎀 (@kimmikka_)

“To je samo ogrebotina na leđima. Ništa čudno”, našalio se jedan korisnik. Drugi je teoretizirao: “Možda je sve lažirala za preglede.”

Kimika je navodno rekla novinaru Jakeu Lackeyu da se incident dogodio jer je bila pijana, dodavši da je od Twitcha dobila samo sedmodnevnu zabranu.

Rijeka Danas Viber kanal

Previous articleSavo Štrbac: ‘Traktori LET 3 nemaju veze s ‘Olujom’, većina članova benda je srpskog porijekla, a u Rijeci je uvijek bilo pun Srba
Next articleVIDEO: Nokautirao Stošića pa beogradskoj publici pokazivao srednji prst

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here