Home Kolumne Incident na konferenciji Pro Torpeda: Mićo Antolović dezodoransom ‘osvježio’ Šustara i Obersnela!...

Incident na konferenciji Pro Torpeda: Mićo Antolović dezodoransom ‘osvježio’ Šustara i Obersnela! (VIDEO)

2290
6
foto: hrt

Incidentom je na riječkom Filozofskom fakultetu počela dvodnevna međunarodna konferencija o industrijskoj baštini, čija je tema čovjek i njegova uloga u razvoju industrije.

Izlaganje dekana Filozofskog fakulteta Predraga Šustara grubo je prekinuo riječki aktivist Mićo Antolović, koji je na engleskom jeziku rekao kako se mnogo novca potrošilo za zaštitu industrijske baštine i druge projekte, od čega se ništa ne vidi.

Nakon toga je dobacio kako svi smrde pa ih treba osvježiti, te ispraznio sadržaj dva dezodoransa po dekanu, gradonačelniku Rijeke i po prostoriji. Nakon toga je napravljena pauza kako bi se prostorija prozračila, a stigla je i policija, no Antolović je već prije napustio zgradu.

Na konferenciji koju je organizirala udruga Pro torpedo, uz hrvatske izlagače, sudjeluju i znanstvenici iz SAD-a, Njemačke, Italije, Srbije i drugih zemalja, s predavanjima o općim temama vezanim uz industrijsko naslijeđe.

Uz konferenciju je objavljena i brošura koja sadrži sažetke izlaganja na hrvatskom i engleskom jeziku, a u sklopu konferencije sudionici će obići kontejnersku luku na Brajdici.(radio rijeka)

6 COMMENTS

  1. Neka uzmu metar sa sobom kad idu na Brajdicu i provjere dubinu koju je ovaj pokvaren režim neprofesionalaca i nestručnjaka napravio, tako da ne mogu pristati SADAŠNJI najveći brodovi, a dubina je prije nasipavanja bila 36 metara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here