Home Mozaik Iranski Hulk konačno debitirao u borbi. Pogledajte kakve je batine dobio od...

Iranski Hulk konačno debitirao u borbi. Pogledajte kakve je batine dobio od Gorile (VIDEO)

466
0

Jedan od najpoznatijih snagatora na svijetu, Sajad Gharibi poznat pod nadimkom Iranski Hulk, konačno je debitirao u ringu. Protivnik mu je u boksačkom meču bio Djumanov Almat Bakhytovich, poznat kao Kazački Gorila. U meču koji je samo pravilima podsjećao na sport, Gorila je odnio uvjerljivu pobjedu.

Oba borca su se borila u potkošuljama, vjerojatno kako ne bi pokazali koliko su nespremni došli. Hulku ni to nije pomoglo da sakrije svoje fizičko stanje, pa je već nakon minute borbe pozvao timeout. Nakon toga se zaletio na svojeg suparnika, koji se tehnički pokazao ipak nešto boljim.

Gorila je ušao u žestoku seriju udaraca, Hulk mu je bespomoćno okrenuo leđa i nije se više mogao braniti te je sudac opravdano prekinuo borbu i proglasio Kazahstanca pobjednikom zahvaljujući tehničkom nokautu.

Hulk je već ranije za sebe izjavio da je najjači čovjek na svijetu i da će u ringu obraniti čast svoje nacije. Nakon ovakve predstave fanovi ga sprdaju na društvenim mrežama i govore kako mu mišići služe isključivo za pokazivanje.

Previous articleU Gradu Rijeci ne caruje intuitivni um: ‘Prodaj gradsko zemljište da bi izgradio garažu!!!’
Next articleTri sestre (9, 8 i 5) nađene mrtve u jezeru u SAD-u

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here