Home Mozaik Irina i pilot Igor snimili se dok su vodili ljubav usred leta!...

Irina i pilot Igor snimili se dok su vodili ljubav usred leta! (FOTO)

324
0

Instruktor letenja iz ruskog grada Sasova, koji se u medijima proziva samo kao Igor (28), smijenjen je nakon što se saznalo da je u vezi s jednim od svojih učenica, objavili su u utorak brojni tamošnji portali.

Igor je navodno sedam godina mlađoj Irini obećao još sati leta ako se “igraju” u oblacima, na što je na kraju i pristala, iako isprva nije htjela jer je on oženjen.

Vruća scena dogodila se u avionu “Cesna 172”, a kanal “Baza” na Telegramu spominje i video koji se pojavio na stranici za odrasle Pornhabu.

Povodljiva Irina je pak rekla kako su se ona i instruktor samo malo ljubili i grlili, no čini se da su u toj školi letenja ostali uvjereni da je riječ o skandalu puno većih razmjera.

Djevojka je izbačena s tečaja unatoč činjenici da joj je ostalo samo osam sati leta.

Inače, za incident se vjerojatno nikada ne bi doznalo da se Irina nije posvađala s kolegicom, tadašnjom prijateljicom, koja joj se osvetila širenjem eksplicitnog sadržaja na društvenim mrežama.

Previous article‘Borio se da dopliva do obale ali nije uspio…’ Prijatelj Mateja Periša otkriva do sada sada nepoznate detalje kobne noći!
Next articleVIDEO: Golčina Tibora Halilovića za pobjedu Heerenveena u lovu na Europu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here